Τετάρτη, Δεκεμβρίου 11, 2013

Σήμερα ή αύριο στη Βουλή το νομοσχέδια για τα ακίνητα...



Έρχονται και άλλα νομοσχέδια για ρυθμίσεις φορολογικού περιεχομένου...

Η φορολογία στα ακίνητα βρέθηκε στο επίκεντρο της σύσκεψης του οικονομικού επιτελείου της κυβέρνησης με την τρόικα.
Σύμφωνα με...

πηγές του υπουργείου Οικονομικών, η κυβέρνηση προτίθεται να καταθέσει αύριο Πέμπτη ή μεθαύριο Παρασκευή στη Βουλή το νομοσχέδιο για τον Ενιαίο Φόρο Ιδιοκτησίας Ακινήτων.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι γίνεται προσπάθεια προκειμένου μέχρι τις αρχές του Ιανουαρίου να διευθετηθούν πολλά από τα θέματα που παραμένουν σε εκκρεμότητα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο σχέδιο νομού για τον Ενιαίο Φόρο Ιδιοκτησίας Ακινήτων θα συμπεριληφθεί η διάταξη για τις αλλαγές στην ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών, νομοτεχνικές βελτιώσεις για το φόρο στις χρηματιστηριακές συναλλαγές, αλλά και οι διατάξεις για το Δημοσιονομικό Συμβούλιο, δηλαδή την Αρχή που θα παρακολουθεί την εκτέλεση του Κρατικού Προϋπολογισμού.

Θα ακολουθήσουν και άλλα νομοσχέδια έως και τις αρχές Ιανουαρίου τα οποία θα περιλαμβάνουν ρυθμίσεις φορολογικού περιεχομένου (κίνητρα συλλογής αποδείξεων, ΚΦΑΣ, Κώδικας Φορολογικών Διαδικασιών, ΦΠΑ εστίαση), το σχέδιο νόμου για τους πλειστηριασμούς ακινήτων, καθώς και άλλα θέματα σχετικά με τα προαπαιτούμενα...
voria.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου