Τετάρτη, Φεβρουαρίου 12, 2014

Ο χωρισμός του Ολάντ κάνει άνω-κάτω τον Λευκό Οίκο και αναστατώνει το ζεύγος Ομπάμα


Πυκνώνουν οι φήμες για την κρυφή σχέση που διατηρεί ο Μπαράκ Ομπάμα με τη διάσημη τραγουδίστρια Μπιγιονσέ.


Η επίσκεψη ενός αρχηγού κράτους και δη της Γαλλίας δεν αποτελεί απλή υπόθεση για τον Λευκό Οίκο, που φροντίζει με βάση το πρωτόκολλο κάθε λεπτομέρεια, μήνες πριν. Το ταξίδι του Ολάντ στην Ουάσιγκτον ήταν... βεβαίως προγραμματισμένο, όμως, η αιφνίδια απόφασή του να χωρίσει από την Τριερβελέρ -μετά τις αποκαλύψεις για τη σχέση του με την Καγιέ-, αναγκάζει το πρωτόκολλο να τα αλλάξει σχεδόν όλα.


αιφνίδια απόφασή του να χωρίσει από την Τριερβελέρ -μετά τις αποκαλύψεις για τη σχέση του με την Καγιέ-, αναγκάζει το πρωτόκολλο να τα αλλάξει σχεδόν όλα.

Οπως γράφουν οι New York Times με γλαφυρό τρόπο, 300 υψηλοί προσκεκλημένοι έλαβαν τις επιστολές με την επιγραφή «Ο Πρόεδρος και η κ. Ομπάμα σας καλούν...» με το χρυσοποίκιλτο κρασί και την προεδρική σφραγίδα που καλούσε σε δείπνο προς τιμήν του Φρανσουά Ολάντ και της Βαλερί Τριερβελέρ.

Ολα αυτά έπρεπε να αποσυρθούν, να γραφτούν εκ νέου, ενώ έπρεπε να αλλάξει και η διάταξη που θα κάτσουν τα ζευγάρια στα επίσημα τραπέζια. Οσο για το πρόγραμμα της Μισέλ με την Τριερβελέρ – όπως συνηθίζει να κάνει με κάθε πρώτη κυρία- αυτό πραγματικά εξαφανίστηκε. Τα ερωτήματα είναι πολλά: τώρα που δεν υπάρχει πρώτη Κυρία, ποιος θα κάτσει δίπλα στον Ομπάμα; Θα γίνει χορός από τη στιγμή που Ολάντ δεν συνοδεύεται, αφού δεν θα μπορεί να χορέψει; Μένει να δούμε τα ρεπορτάζ και τις φωτογραφίες που από σήμερα θα καταφθάνουν από την Αμερική, στη σκιά βέβαια και των ψιθύρων περί απιστίας του Ομπάμα με την Μπιγιονσέ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου