Παρασκευή, Μαρτίου 28, 2014

Τσέρι Μπλερ, καθόλου όμορφη, αλλά δαιμόνια επιχειρηματίας η σύζυγος του πρώην πρωθυπουργού [εικόνες]



Την πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά από καιρό έκανε η Τσέρι Μπλερ, η σύζυγος του πρώην πρωθυπουργού της Μεγάλης Βρετανίας Τόνι Μπλερ και άφησε άφωνους τους πάντες με το παρουσιαστικό της.

Η Τσέρι Μπλερ έδωσε το παρών στην κηδεία του κορυφαίου στελέχους των Εργατικών της Βρετανίας, Τόνι Μπεν και είχε την ευκαιρία να συναντήσει ακόμη και μέλη της πρώην κυβέρνησης του συζύγου της, όπως τον αμφιλεγόμενο σύμβουλο Αλιστερ Κάμπελ.
Η Τσέρι Μπλέρ έχει πάρει πολλά κιλά και δείχνει εξαιρετικά κουρασμένη, παρότι είναι μόνο 59 ετών. Το ντύσιμό της ήταν απαράδεκτα άκομψο και τα πόδια της υπερβολικά παχουλά μέσα στις άσπρες κάλτσες.
Κατά τα λοιπά η Τσέρι Μπλερ έχει αποδειχθεί τόσο καλή επιχειρηματίας, όσο και ο σύζυγός της ο οποίος συμβουλεύει κυβερνήσεις και κυβερνήτες, έναντι αδράς αμοιβής.
Η κ. Μπλερ έχει ένα από τα πιο επώνυμα δικηγορικά γραφεία της Αγγλίας. Δεν έμεινε όμως μόνο σε αυτό. Εχει δημιουργήσει μια Οργάνωση για Γυναίκες (The Cherie Blair Foundation for Women) η οποία έχει σπάσει όλα τα ρεκόρ δωρεών, όπως αναφέρει η Independent. Το 2013 οι χορηγίες έφτασαν το 1,9 εκατ. λίρες. Βασικοί χορηγοί είναι η J P Morgan Chase Foundation, η Goldman Sachs και η Rockefeller Foundation. Η εφημερίδα αναφέρει ότι η JPMorgan, στην οποία εργάζεται ο Τόνι Μπλερ, δωρίζει στην Οργάνωση της Τσέρι Μπλερ 2 εκατ. λίρες το χρόνο.








 iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου