Σάββατο, Απριλίου 19, 2014

Το ΣΔΟΕ ψάχνει τον επιχειρηματία-φάντασμα! (σσ ποσο μ.... παιζει να ναι;)



Αντί το ΣΔΟΕ να πιάσει όλους αυτούς που φοροδιαφεύγουν και κάνουν πάρτυ, αντί να βρεί ποιοι κρύβονται πίσω από τη λίστα Λαγκάρντ... ψάχνει να
βρεί αυτούς που πάνε στη Βαρβάκειο και αγοράζουν κρέας για τους φτωχούς! Απίστευτο ακούγεται αλλά είναι αληθινό.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο αρμόδιος υφυπουργός, Θανάσης Σκορδάς, έδωσε εντολή στο ΣΔΟΕ να ερευνήσει την υπόθεση με τον …αόρατο επιχειρηματία που κάνει πράξη την φιλανθρωπία των 50.000 ευρώ για να βρουν αν το δηλώνει στην Εφορία!
Από τις 23 Δεκεμβρίου, που υπήρξε το πρώτο «κρούσμα» του «φιλάνθρωπου» επιχειρηματία στη Βαρβάκειο Αγορά, κινητοποιήθηκαν τα στελέχη του υπουργείου Ανάπτυξης. Ο αρμόδιος υφυπουργός κ. Αθ. Σκορδάς έδωσε εντολή στις ελεγκτικές αρχές του υπουργείου να ανακαλύψουν με κάθε διακριτικότητα ποιος τέλος πάντων κρύβεται από πίσω.
Οπως και να ‘χει το πράγμα, το πρωί της Μ. Πέμπτης (την επομένη δηλαδή της εμφάνισης των καλοντυμένων κυριών με τα τζιπ) η Βαρβάκειος Αγορά ήταν γεμάτη κόσμο. Αν όντως ήταν διαφημιστικό κόλπο όλη αυτή η ιστορία, έπιασε. Μόνον που παραμένει η εκκρεμότητα με το ΣΔΟΕ, που εξακολουθεί να ψάχνει και τους εμπόρους και τον αόρατο επιχειρηματία».
Αναρτήθηκε από τον/την onpolitika

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου