Τρίτη, Απριλίου 15, 2014

Αποσύρει τους υπουργούς του από την κυβέρνηση ο Βενιζέλος (σσ σιγά μην ο καραγκιόζης Βαγγελης αποσύρει τους βουλευτές του)



ΣΤΗΝ ΚΟΨΗ ΤΟΥ ΞΥΡΑΦΙΟΥ


Εγκαταλείπει την κυβέρνηση ο Βενιζέλος, σύμφωνα με πληροφορίες που κυκλοφορούν έντονα τις τελευταίες ώρες!
Αφορμή είναι το άδειασμα που του έκανε ο Σαμαράς με το διάγγελμα για τους... άστεγους. Ο Βενιζέλος σκέφεται να αποσύρει τους υπουργούς του ΠΑΣΟΚ από την κυβέρνηση και να δηλώσει ότι θα στηρίζει απλά την κυβέρνηση με μια πιο χαλαρή διάθεση.

Μ΄ αυτή του την κίνηση θα προσπαθείσει να διασωθεί πολιτικά και να κλείσει τον μάτι στον ΣΥΡΙΖΑ σε περίπτωση που το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης κερδίσει τις εκλογές.

Έκπληκτοι έμειναν στη Χαριλάου Τρικούπη και στο υπουργείο Εξωτερικών με τη δήλωση του πρωθυπουργού για τους άστεγους.

Η έκπληξη που στη συνέχεια έγινε οργή δεν προέκυψε εξαιτίας της εξαγγελίας του Αντώνη Σαμαρά για τη βοήθεια προς τους άστεγους συμπολίτες μας.

Η οργή προκλήθηκε όταν στο ΠΑΣΟΚ έμαθαν πως είχε προηγηθεί συνάντηση του πρωθυπουργού με τον Γιάννη Βρούτση και τον Άδωνι Γεωργιάδη για το θέμα, κάτι που κρατήθηκε μυστικό από τον υφυπουργό Εργασίας Βασίλη Κεγκέρογλου.

Συνεργάτες του Ευάγγελου Βενιζέλου έλεγαν πως ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης έγινε έξαλλος μόλις πληροφορήθηκε τις κινήσεις του Μαξίμου.

Οι ίδιοι συνεργάτες έλεγαν πως πρόκειται «για αδιανόητο παλαιοκομματισμό , λογική Μαυρογιαλούρου που προσβάλει τη θεσμική λειτουργία της κυβέρνησης».
courdisto portocali




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου