Πέμπτη, Μαΐου 29, 2014

Nicole Scherzinger> Τέτοιο κορμί δεν "υπάρχει"!




Η Nicole Scherzinger είναι Αμερικανίδα τραγουδίστρια, συνθέτης, χορεύτρια και περιστασιακά ηθοποιός. Ο πατέρας της Αλφόνσο Βαλιέντε είναι Φιλιπινέζικης καταγωγής, ενώ η μητέρα της Ρόζμαρι είναι...
Χαβανέζικης και Ρώσικης καταγωγής. Οι γονείς της χώρισαν όταν η Scherzinger ήταν μόλις έξι ετών. Η μητέρα της ξαναπαντρεύτηκε με τον γερμανικής καταγωγής Γκάρι Σέρζινγκερ, ο οποίος έδωσε το επίθετο του στη Νικόλ και στην αδερφή της, Ke'ala. Η οικογένεια της δεν μπορούσε να διαθέσει πολλά χρήματα για τις μουσικές σπουδές της, ωστόσο η Σέρζινγκερ κατάφερε να φοιτήσει στο Youth Performing Arts School του duPont Manual High School και να πάρει μέρος σε παραστάσεις του Actors Theatre of Louisville. Ως έφηβη ήταν η πρώτη επιλαχούσα σε διαγωνισμό ταλέντων της Coca-Cola στην πολιτεία Κεντάκυ, το 1996.
Έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό ως η τραγουδίστρια του γνωστού Αμερικάνικου γυναικείου συγκροτήματος Pussycat Dolls. Πριν από τις Pussycat Dolls, η Scherzinger ήταν για πολύ μικρό χρονικό διάστημα μέλος του ροκ συγκροτήματος Days of the New και έπειτα του επίσης αμερικάνικου ποπ γυναικείου συγκροτήματος Eden’s Crush. Το 2010, αποχώρησε από τις Pussycat Dolls για να ακολουθήσει σόλο καριέρα, η οποία μάλιστα θεωρείται πολύ επιτυχημένη με αρκετά Νο1 τραγούδια και δίσκους.













































MorePHOTOS




































































kourdistoportocali


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου