Δευτέρα, Μαΐου 12, 2014

Ερευνα της Public Issue: Δυσαρεστημένοι από τη ζωή τους 7 στους 10 Έλληνες




Οι περισσότεροι Έλληνες δηλώνουν ανασφαλείς, δυσαρεστημένοι από τη ζωή τους και βλέπουν τόσο το δικό τους μέλλον, αλλά και το μέλλον της χώρας με απαισιοδοξία.

Τα αρνητικά συναισθήματα που διακατέχουν την πλειονότητα των Ελλήνων πολιτών κατέγραψε η Public Issue, η έρευνα δημοσιεύεται σήμερα στην Εφημερίδα των Συντακτών.Σύμφωνα με την εν λόγω δημοσκόπηση, ικανοποιημένοι δηλώνουν μόνο 3 στους 10 Έλληνες, ενώ 7 στους 10 δηλώνουν πλήρως δυσαρεστημένοι από τη ζωή τους.

Όσον αφορά το πώς αισθάνονται όταν σκέπτονται το μέλλον τους «τα επόμενα χρόνια», το 71% των πολιτών δηλώνουν ανασφαλείς και μόνο το 26% των Ελλήνων νιώθουν ασφάλεια.

Όταν οι ερωτηθέντες κλήθηκαν να εκφράσουν τις εκτιμήσεις τους για την προσωπική οικονομική κατάστασή τους, σε ποσοστό 73% απαντούν ότι έχει χειροτερέψει, το 24% δηλώνει ότι παραμένει η ίδια, ενώ μόλις το 3% δηλώνει ότι έχει καλυτερέψει.

Η εκτίμηση των πολιτών σε ότι αφορά τα αυξημένα ποσοστά ανεργίας που έχει η χώρα μας, το 49% πιστεύουν ότι θα αυξηθεί, το 28% ότι θα μείνει η ίδια και το 23% ότι θα μειωθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου