Κυριακή, Ιουλίου 20, 2014

ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΜΕ 3 ΕΩΣ 13 ΕΥΡΩ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ...



Μέχρι τις 11 Αυγούστου πρέπει να υποβάλουν αιτήσεις εργαζόμενοι και άνεργοι που πληρούν τα κριτήρια συμμετοχής ...
στον κοινωνικό τουρισμό του ΟΑΕΔ για να κάνουν διακοπές με ημερήσιο κόστος από 3 έως 13 ευρώ.
Οι αιτήσεις θα πρέπει να υποβληθούν μόνο ηλεκτρονικά μέχρι τις 12 το μεσημέρι της 11ης Αυγούστου στην ηλεκτρονική διεύθυνση του ΟΑΕΔ (http://www.oaed.gr/). Θα επιλεγούν 130.000 δικαιούχοι που θα πάρουν επιταγή κοινωνικού τουρισμού την οποία θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν από τις 15 Σεπτεμβρίου 2014 ως τις 31 Αυγούστου του 2015.
Όσοι επιλεγούν θα πάρουν επιταγή κοινωνικού τουρισμού με επιδότηση από 7 ως και 22 ευρώ το άτομο ημερησίως από τον ΟΑΕΔ για 1 ως 5 διανυκτερεύσεις, γράφει το money-money.gr.
Την επιταγή αυτή θα την παραδώσουν στο κατάλυμα που θα διαλέξουν για τις ολιγοήμερες διακοπές τους συμπληρώνοντας οι ίδιοι με δικά τους χρήματα το επιπλέον ποσό ανάλογα με την κατηγορία του καταλύματος.
Η επιδότηση του ΟΑΕΔ και η ιδιωτική συμμετοχή πρέπει να καλύπτει τις τιμές πόρτας που έχουν συμφωνήσει τα συμβεβλημένα με τον ΟΑΕΔ ξενοδοχεία για την υλοποίηση του προγράμματος. Ακόμη και αν αλλάξουν οι τιμές πόρτας για το 2015, οι συμφωνία προβλέπει ότι οι δικαιούχοι του προγράμματος θα κάνουν διακοπές με τις τιμές του 2014.
Δείτε αναλυτικές οδηγίες, τους όρους και τα δικαιολογητικά εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου