Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 22, 2014

ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΜΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ.

Είναι η τελευταία σου ευκαιρία Κώστα Καραμανλή να μην παραστείς στις δηθεν επετειακές εκδηλώσεις της ...πολιτικής άνοιξης και να κερδίσεις τον σεβασμό όλων. Οι προσβολές απέναντι σε σενα ,την πολιτική σου και την πολιτική που άσκησαν οι στενοί σου συνεργάτες είναι πολλές. Η...ομάδα Σαμαρά, δεν έκανε τίποτε άλλο -τα γνωρίζεις με το νι και το σίγμα-απο το να υπονομεύει συνεχώς το έργο σου και να απαξιώνει τα στελέχη σου και τις επιτυχίες σου.
Εφθασαν στο σημείο, να υπαγορεύουν σε εκδοτικά συγκροτήματα, δημοσιεύματα εναντίον σου όποτε νόμιζαν οτι σηκώνεις κεφάλι. Η μη παρουσία του Κ Καραμανλή, στις δηθεν επετειακές εκδηλώσεις, που σκοπό έχουν να δώσουν μια ακόμη ευκαιρια στον Αντώνη και την παρέα του να διαλύσουν τον τόπο και την παράταξη, δεν βοηθά τον Συριζα.
Ειναι μια αποκλειστική στοχευμένη παράμετρος, της θιγμένης αξιοπρέπειας εκείνου που ίδρυσε την παράταξη στην μνήμη του οποίου, θα έπρεπε κάποια στιγμή ο ανιψιός του να αντιδράσει.
Μην δίνουμε ευκαιρίες σε εναν πολιτικό που ακόμη και τον ιδρυτή της παράταξης ,υπονόμευσε και διέβαλε. Ας αποφασίσουν κάποτε οι του Καραμανλικού στρατοπέδου ,να αντιδράσουν μπροστά στη λαίλαπα, την αθλιότητα και το μίσος των στελεχών της πολιτικής άνοιξης.
Ειναι η τελευταία ευκαιρία του Κώστα Καραμανλή. Ακόμη και εάν στο παρα πέντε θελήσουν οι συγκυβερνώντες με το ΠΑΣΟΚ με φανφάρες και ψέμματα να πεισουν τον Καραμανλή να παραστεί στις εκδηλώσεις δεν θα πρέπει ο ιδιος να υποχωρήσει. Κανεις δεν θέλει ενα Καραμανλή σκυμμένο. Εκτός εαν αποφάσισε να αυτοκτονήσει πολιτικά...Κώστα Καραμανλη αυτή ειναι η ευκαιρία σου....-

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου