Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 19, 2014

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΤΗΣ ΙΟΡΔΑΝΙΑΣ ''ΜΑΓΕΨΕ'' ΤΟΝ ΟΛΑΝΤ...(σσ ολον τον κόσμο θα μάγευε.Το οτι μαγεψε εναν ηλιθιο μας εκανε εντύπωση;)





Δεν μπορούσε να ξεκολλήσει από πάνω της το βλέμμα του...
Ο Γάλλος πρόεδρος έμεινε με το στόμα ανοιχτό όταν είδε την Βασίλισσα της Ιορδανίας ...να ανεβαίνει τα σκαλιά του Μεγάρου των Ηλυσίων.
Φορώντας ένα μπορντό σύνολο κι ένα υπέροχο ζευγάρι παπούτσια, η υπέρκομψη βασίλισσα Ράνια συνοδευόμενη από τον σύζυγό της, Αμπντάλα της Ιορδανίας, επισκέφθηκε...τον «Δον Ζουάν» του προεδρικού μεγάρου της Γαλλίας, το βράδυ της Τετάρτης.



Σύμφωνα με το περιοδικό «Closer», η Βασίλισσα Ράνια έφερε γοητεία στο Μέγαρο των Ηλυσίων χαροποιώντας τον Γάλλο πρόεδρο που προσπαθεί να επιβιώσει πολιτικά καθώς η δημοτικότητά του βαίνει μειούμενη. Και μάλιστα, στις δύσκολες αυτές στιγμές, ο Ολάντ δεν έχει μία γυναίκα στο πλάι του να του κρατάει το χέρι.



Η βασίλισσα Ράνια της Ιορδανίας επέλεξε το χρώμα που θα κυριαρχήσει στην φετινή σεζόν «Φθινόπωρο- Χειμώνα», σχολιάζει το γαλλικό σκανδαλοθηρικό περιοδικό, και προσθέτει: Όχι μόνο στα ρούχα αλλά και στα παπούτσια επέλεξε το μπορντό χρώμα ενώ προτίμησε μια τσάντα σε κρεμ χρώμα της «Louis Vuitton» με μαύρες και μπορντό λεπτομέρειες.



Κατά την συνάντηση, ο Γάλλος πρόεδρος και ο βασιλιάς Αμπντάλα της Ιορδανίας συζήτησαν τους τρόπους με τους οποίους οι δύο χώρες θα αντιμετωπίσουν τους τζιχαντιστές αλλά και το θέμα της ιρακινής κρίσης.


Πηγή : protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου