Τρίτη, Σεπτεμβρίου 02, 2014

Η ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥΣ ΕΩΣ ΤΟΝ ΓΑΜΟ...


Εννέα χρόνια μετά την πρώτη τους κινηματογραφική συνάντηση, το 2005, για την ταινία «Μr & Mrs Smith», ο Μπραντ Πιτ και η Αντζελίνα Τζολί παντρεύτηκαν, ...
«πιάνοντας στον ύπνο» τους παπαράτσι που δεν μπορούν να πιστέψουν ότι δεν έχουν ούτε μία φωτογραφία του ζευγαριού από την τελετή.

Ο γάμος τους έγινε κάτω από άκρα μυστικότητα στον πύργο τους στην Γαλλία. Καλεσμένοι του ζευγαριού ήταν ελάχιστοι φίλοι και συγγενείς, ενώ αίσθηση προκάλεσε η είδηση ότι ούτε ο πατέρας της Τζολί, Γιον Βόιτ, δεν ήταν καλεσμένος. «Το διάβασα στο Διαδίκτυο. Δεν θα μπορούσα να πάω ούτως ή άλλως, είχα δουλειά με τα βραβεία EMMY» δήλωσε ο Βόιτ για τον γάμο της κόρης του.

Με αφορμή το ευχάριστο γεγονός, το Mirror έκανε ένα φωτογραφικό αφιέρωμα στο «χρυσό ζευγάρι» του Χόλιγουντ, από την πρώτη τους συνάντηση στα κινηματογραφικά πλατό μέχρι σήμερα.

2005

Η πρώτη κινηματογραφική τους συνάντηση, στην ταινία ««Μr & Mrs Smith»
«'Ηταν μια "μνημειώδης" αλλαγή για περισσότερους από έναν λόγους!» είχε πει με νόημα , ο Μπραντ Πιτ για την ταινία στην οποία γνώρισε τη γυναίκα της ζωής
του και μητέρα των παιδιών του, Αντζελίνα. Η χημεία τους στα γυρίσματα της ταινίας ήταν εκρηκτική. Ο ηθοποιός ήταν ακόμη παντρεμένος με την Τζένιφερ Άνιστον, αν και ο ίδιος -σε πρόσφατη συνέντευξη του στη Guardian- ισχυρίστηκε ότι η σχέση του με την Αντζελίνα ξεκίνησε μετά τον χωρισμό του από την Άνιστον. Στην επίσημη πρεμιέρα της ταινίας «Mr & Ms Smith», ο Μπραντ εμφανίστηκε μόνος και ο γάμος του με την Άνιστον είχε ήδη λήξει.


Oι φωτογραφίες που αποκάλυψαν τη σχέση τους
Όσο τα διεθνή Μέσα μιλούσαν για το νέο «καυτό» ειδύλλιο του Χόλιγουντ, τον «άπιστο» Μπραντ Πιτ, την «καταρακωμένη» Άνιστον και την «πέτρα του σκανδάλου» Τζολί, το ζευγάρι προσπαθούσε να κρατήσει τον έρωτα του, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Οι πρώτες φωτογραφίες που τους έδειχναν μαζί, τραβήχτηκαν κατά τη διάρκεια εξόρμησης τους στην Κένυα μαζί με τον γιο της Τζολί, Μάντοξ. Λίγους μήνες αργότερα το ζευγάρι κάνει τις πρώτες δημόσιες εμφανίσεις, επισημοποιώντας την σχέση τους.

Μεγαλώνουν την οικογένεια τους
Τον Ιούλιο του 2005, η Τζολί και ο Πιτ ταξιδεύουν στην Αιθιοπεία για να υιοθετήσουν την έξι μηνών, Ζαχάρα. Αυτό είναι το δεύτερο παιδί για την Τζολί, μιας και είχε ήδη υιοθετήσει τον Μάντοξ. Έξι μήνες αργότερα, τόσο η Ζαχάρα όσο και ο Μάντοξ αποκτούν το επίθετο Τζολί-Πιτ.




Η Αντζελίνα μένει έγκυος
Τον Ιανουάριο του 2006, η Τζολι ανακοινώνει ότι είναι έγκυος. Τον επόμενο Μάιο φέρνει στη ζωή την μικρή Σάιλο.





Υιοθετούν τον μικρό Παξ
Το 2007 υποδέχονται το νέο μέλος της οικογένειας, τον 3χρονο Παξ, ένα ορφανό από το Βιετνάμ. Τον Ιούλιο του 2008, το ζευγάρι ανακοινώνει ότι περιμένει δίδυμα και λίγους μήνες αργότερα κρατούν στην αγκαλιά τους, τον μικρό Νοξ Λεόν και τη Βιβιέν Μαρσελίν



Η κρίση στην σχέση τους
Ο Μπραντ Πιτ με μία επιστολή που έγραψε το 2013, εξομολογείται όλα όσα βίωσε στο πλευρό της συντρόφου του, Αντζελίνα Τζολί κατά την περίοδο που έκανε τη διπλή μαστεκτομή.

O Μπραντ Πιτ έγραψε στην επιστολή:
«Η γυναίκα μου αρρώστησε. Ήταν συνεχώς νευρική λόγω προβλημάτων στο χώρο της δουλειάς της, από προσωπικά της θέματα, από κάποιες αποτυχίες της, αλλά και από τα παιδιά. Έφτασε στα 35 της χρόνια να ζυγίζει 40 κιλά. Έκλαιγε συνεχώς. Ήταν μια δυστυχισμένη γυναίκα. Υπέφερε από συνεχείς πονοκεφάλους, πόνους στο στήθος και νευρόπονους στην πλάτη και τα πλευρά της.

Δεν κοιμόταν καλά, κατάφερνε να αποκοιμηθεί λίγο μόνο το πρωί, ενώ κουραζόταν πολύ γρήγορα κατά τη διάρκεια της ημέρας. Η σχέση μας ήταν στα πρόθυρα της διάλυσης.
Η ομορφιά της άρχισε να την εγκαταλείπει, είχε σακούλες κάτω από τα μάτια της, ενώ έπαψε να φροντίζει του εαυτό της. Αρνιόταν κάθε πρόταση για δουλειά και κάθε ρόλο. Είχα χάσει πια κάθε ελπίδα και σκεφτόμουν το διαζύγιο.

Αλλά ξαφνικά, αποφάσισα να δράσω.

Είχα την πιο όμορφη γυναίκα στον πλανήτη. Ήταν το είδωλο των μισών ανδρών και γυναικών στη γη κι εγώ ήμουν αυτός που του επέτρεπε να κοιμάται δίπλα της και να την αγκαλιάζει. Άρχισα να τη γεμίζω με φιλιά λουλούδια και όμορφα λόγια. Κάθε στιγμή και λεπτό της εκδήλωνα την ικανοποίηση και τον ενθουσιασμό μου, που υπήρχε στη ζωή μου. Της έπαιρνα δώρα και ζούσα μόνο για εκείνη.

Μιλούσα στο κοινό μου, μόνο γι 'αυτήν. Τα πάντα στρέφονταν γύρω από αυτήν. Την επαινούσα διαρκώς όταν ήμασταν οι δυο μας, αλλά και μπροστά στους φίλους μας. Δεν θα το πιστέψετε, αλλά η Αντζελίνα άνθισε.

Άρχισε να συνέρχεται. Πήρε πάλι τα κιλά της, ηρέμησε, με αγάπησε περισσότερο από ποτέ. Δεν είχα ιδέα ότι μπορεί να αγαπήσει τόσο δυνατά! Από όλη αυτή την ιστορία, κατάλαβα ένα πράγμα: η γυναίκα είναι η αντανάκλαση του άντρα της. Αν την αγαπήσεις μέχρι σημείου τρέλας, έτσι θα σε αγαπήσει κι αυτή».

Το «happy end»
Στη Νότια Γαλλία, στο εκκλησάκι ενός υπέροχου κτήματος με τον πύργο Chateau Miraval, που αγοράστηκε το 2008 έναντι 45 εκατομμυρίων ευρώ, παντρεύτηκαν έπειτα από εννέα χρόνια σχέσης. Η απόφαση να παντρευτούν εκεί είχε να κάνει την υπόσχεση που είχε δώσει η 39χρονη Αμερικανίδα ηθοποιός στη μητέρα της, Marcheline Bertrand, λίγο πριν εκείνη πεθάνει.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου