Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 17, 2014

Οι γονείς της Αμάλ Αλαμούντιν θα πληρώσουν για τον γάμο της με τον Τζόρτζ Κλούνεϊ


Μάθετε ΝΕΕΣ λεπτομέρειες για την τελετή που θα λάβει χώρα στην Ιταλία

Μπορεί η περιουσία του Τζόρτζ Κλούνεϊ να ξεπερνά τα 180 εκατομμύρια δολάρια, όμως άλλοι θα βάλουν το χέρι στην τσέπη για τον γάμο του!

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της «Us Weekly», οι γονείς της Αμάλ Αλαμούντιν θα βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη, καθώς αναμένεται να επιφορτιστούν το μεγαλύτερο μέρος των εξόδων του γάμου, ο οποίος θα λάβει χώρα στην Ιταλία, και συγκεκριμένα στην Βενετία.


Σύμφωνα με τις νεότερες λεπτομέρειες, η τελετή θα γίνει σε πολύ κλειστό κύκλο, μιας και μόνο 60 άτομα θα είναι παρόντα στο μυστήριο.


Ανάμεσά τους ο Ματ Ντέιμον με την σύζυγό του, η Σίντι Κρόφορντ, αλλά και ο κολλητός του Κλούνεϊ,Ράντε Γκέρμπερ (σύζυγος της Κρόφορντ), ο οποίος θα γίνει κουμπάρος του.


Προς το παρόν, δεν έχει γίνει γνωστό αν ανάμεσα στους καλεσμένους θα είναι η Αντζελίνα Τζολί με τον Μπράντ Πιτ.

Όπως σας έχει ήδη γράψει το star.gr, ο 53χρονος σταρ θα παντρευτεί την 36χρονη δικηγόρο στην Βενετία, τέλη του μήνα.


Στις 26 Σεπτεμβρίου, το ζευγάρι λέγεται πως θα οργανώσει ένα χαλαρό δείπνο στο ξενοδοχείο Κιπριάνι, όπου οι σουίτες κοστίζουν 1.490 δολάρια τη βραδιά.

Το επόμενο πρωί, 27 Σεπτεμβρίου, στις 11:00, το ζευγάρι σχεδιάζει να παντρευτεί στο ξενοδοχείο Αμάν Κανάλ της Μεγάλης Βρετανίας, στο οποίο τα δωμάτια κοστίζουν από 1.000-3.200 δολάρια τη βραδιά!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου