Κυριακή, Σεπτεμβρίου 21, 2014

H Realnews αυτής της Κυριακής...


Με τίτλο: "Γερμανικό "μπλόκο" για χρέος και παροχές" κυκλοφορεί σήμερα  η Realnews, η οποία φιλοξενεί δηλώσεις του Κλάους Ρέγκλινγκ και του Ραλφ Μπρινκχάους.

Σαράντα οκτώ ώρες πριν από την...
συνάντηση Σαμαρά - Μέρκελ, ο επικεφαλής του μηχανισμού στήριξης ESM/EFSF Κλάους Ρέγκλινγκ λέει στην "R": "Δεν υπάρχει καμία πολιτική διάθεση, ούτε στην Ε.Ε, ούτε στο ΔΝΤ, για "κούρεμα" του ελληνικού χρέους". Επίσης, ο αντιπρόεδρος του κόμματος της Μέρκελ και στενός συνεργάτης της καγκελαρίου, Ραλφ Μπρινκχάους, επισημαίνει: "Πρέπει να πείσουμε τον ελληνικό πληθυσμό ότι αξίζει να ακολουθήσει η χώρα τον δύσκολο δρόμο των διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων και της σταθεροποίησης των δημόσιων οικονομικών".

Το κύριο άρθρο της εφημερίδας και του Νίκου Χατζηνικολάου έχει τίτλο:"Το τελευταίο "χαρτί"!". Ο Ν. Χατζηνικολάου αναφέρει χαρακτηριστικά: "Είναι ηλίου φαεινότερον ότι στη συνάντηση του Ελληνα πρωθυπουργού με τη Γερμανίδα καγκελάριο την Τρίτη στο Βερολίνο και στις διαπραγματεύσεις με την τρόικα, που θα ακολουθήσουν αμέσως μετά στην Αθήνα, η κυβέρνηση θα παίξει το τελευταίο της χαρτί. Είναι η τελευταία της πολιτική ευκαιρία".
 Επίσης, ο Ευάγγελος Βενιζέλος μιλά για την επόμενη ημέρα: "Πρότασή μας θα είναι μία κυβέρνηση με προοδευτικό πρόσημο" - "Αν αυτό αριθμητικά δεν είναι εφικτό, τότε η λύση θα είναι μία κυβέρνηση ευρύτερης συνεργασίας, με τη συμμετοχή προοδευτικών και συντηρητικών".

Στη Reallife πρωταγωνιστεί η Αννα-Μισέλ που ερωτεύτηκε! Ο Γιάννης Κεφαλογιάννης κέρδισε την καρδιά της. Μετά τον χωρισμό της εκπροσώπου Τύπου της Ν.Δ. Α. Ασημακοπούλου και ο βουλευτής ακύρωσε τον αρραβώνα του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου