Πέμπτη, Οκτωβρίου 02, 2014

Τσάμπιονς Λιγκ Τον πρόδωσε η άμυνα του


Πικρή ήττα για τους «ερυθρόλευκους» στη Σουηδία καθώς ηττήθηκαν 2-0 από τη Μάλμε στην 2η αγωνιστική των ομίλων του Champions League και έχασαν μία μεγάλη ευκαιρία να μείνουν μόνοι τους στην...κορυφή της βαθμολογίας του ομίλου. Δικαιολογημένα παράπονα από τους Πειραιώτες για πέναλτι που δεν δόθηκε στον Μανιάτη (55’)
Τελευταία ενημέρωση: 23:20 Τετάρτη 1 Οκτωβρίου 2014


O Ολυμπιακός πλήρωσε τα πολλά αμυντικά του κενά και έδωσε την ευκαιρία στη Μάλμε να πανηγυρίσει την πρώτη νίκη της στο Champions League (2-0). Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν δικαιολογημένα παράπονα από τον Καράσεβ,που έκλεισε τα μάτια σε καθαρή ανατροπή του Μανιάτη (55’) μέσα στην περιοχή και ενώ έβγαινε τετ α τετ με τον Όλσεν. Αντ'αυτού έδωσε κίτρινη στον μέσο του Ολυμπιακού για «θέατρο»!


Οι πρωταθλητές Ελλάδος ήταν καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο, όμως η αμυντική ολιγωρία που έδειξαν στη φάση του 42ου λεπτού τους έβαλε με την πλάτη στον τοίχο από νωρίς. Ο Ρόσενμπεργκ νικήθηκε στο 25' από τον Ρομπέρτο (απέκρουσε την κεφαλιά του) όμως στο λίγο πριν το φινάλε του πρώτου μέρους πήρε την εκδίκησή του. Έκλεψε τη μπάλα από τον Μποτία ο οποίος εκτέθηκε ανεπανόρθωτα και με διπλή προσπάθεια νίκησε τον Ισπανό γκολκίπερ. Στην επανάληψη το παιχνίδι πήρε άγριο ρυθμό με τον Ολυμπιακό να ανεβάζει στροφές και να πιέζει, προκειμένου να αποφύγει την ήττα.

Οι «ερυθρόλευκοι» δεν κατάφεραν να κάνουν το 1-1 με τον Μήτρογλου (68’) να χάνει κραυγαλέα ευκαιρία, και το πλήρωσαν λίγο αργότερα, ξανά με τον Ρόσενμπεργκ. Ο Τσιμπίτσκι εκμεταλλεύτηκε την χαλαρή διάθεση με την οποία κυνήγησε τη μπάλα ο Αμπιντάλ και έστρωσε στον Ρόσενμπεργκ, ο οποίος σε κενή εστία έκανε το 2-0 κλειδώνοντας ουσιαστικά τη νίκη για την Σουηδική ομάδα.

Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου η Ατλέτικο Μαδρίτης επικράτησε με 1-0 της Γιουβέντους, το οποίο σημαίνει ότι και οι τέσσερις ομάδες ισοβαθμούν με 3 βαθμούς. Την ερχόμενη αγωνιστική οι Πειραιώτες υποδέχονται τη Γιουβέντους στο Φάληρο και χρειάζονται πλέον νίκη αν θέλουν να παραμείνουν ζωντανοί στο όνειρο για την κατάληψη της μίας εκ των δύο πρώτων θέσεων του ομίλου.

Μάλμε (Άγκε Χαρέιντε): Όλσεν, Τίνερχολμ, Ρικαρντίνιο, Χελάντερ, Γιόχανσον, Χάλστι, Αντού, Τέλιν, Φόρσμπεργκ (92’ Ρακίπ), Ρόσενμπεργκ, Έρικσον (75’ Τσιμπίκι).

Ολυμπιακός (Μίτσελ): Ρομπέρτο, Ελαμπντελαουί, Μαζουάκου, Μποτία, Αμπιντάλ, Μιλιβόγεβιτς, Εντινγκά (57’ Ντομίνγκεζ), Μανιάτης, Κασάμι (68’ Ντουρμάζ), Μήτρογλου, Αφελάι (79’ Διαμαντάκος).




Ο Ρόσενμπεργκ νικάει Μποτία και Ρομπέρτο και γράφει το 1-0 για τη Μάλμε στο 42ο λεπτό
enet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου