Τετάρτη, Οκτωβρίου 01, 2014

ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΙ ΗΤΑΝ ΟΙ ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΟΙ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟΙ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ...


Επισκόπηση της θερινής περιόδου: Ποιοι ήταν οι δημοφιλέστεροι προορισμοί
Επισκόπηση του ελληνικού καλοκαιριού με τις προτιμήσεις Ελλήνων και ξένων τουριστών, τιμές ανά νησί, αλλά και τις ταξιδιωτικές τάσεις πραγματοποίησε ...
η μηχανή αναζήτησης trivago. Αυτά είναι τα αποτελέσματα για το φετινό καλοκαίρι, σύμφωνα με τις αναζητήσεις των χρηστών της trivago.

Μεσογειακοί Προορισμοί

Στην αρχή του καλοκαιριού η έρευνα για τους δημοφιλέστερους μεσογειακούς προορισμούς ανέδειξε το Ημεροβίγλι αφήνοντας πίσω διάσημους προορισμούς της Ιταλίας, της Ισπανίας, της Πορτογαλίας και της γειτονικής Τουρκίας. Στη δεύτερη θέση βρέθηκε ακόμα μια περιοχή της Σαντορίνης, η Οία. Στην έκτη θέση συναντάμε ξανά τη Σαντορίνη και πιο συγκεκριμένα τα Φηρά, ενώ στην όγδοη θέση τη Μύκονο. Στη λίστα ακόμα ήταν το Ρέθυμνο και τα Χανιά.

Ταξιδιωτική Συμπεριφορά

Η ταξιδιωτική συμπεριφορά των Ελλήνων, όπως είδαμε στην έρευνα travel behavior στο ξεκίνημα της τουριστικής περιόδου, μας αποκάλυψε τις τάσεις, τους προορισμούς που αναζητήθηκαν περισσότερο εντός και εκτός της χώρας, τις μέσες τιμές ανά διανυκτέρευση, το μέσο διάστημα διακοπών Ελλήνων και ξένων καθώς επίσης και το χρονικό διάστημα αναζήτησης τους πριν τελικά πραγματοποιήσουν την κράτηση του καταλύματος τους.

Διαβάστε περισσότερα στο newmoney.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου