Σάββατο, Οκτωβρίου 04, 2014

Αποκεφάλισαν έναν ακόμη Βρετανό όμηρο...

ΦΩΤΟ ...

Ένας οδηγός ταξί από το Μάντσεστερ, που είχε βάλει στόχο της ζωής του μόνο και μόνο να βοηθήσει τα παιδιά-θύματα του εμφυλίου πολέμου στη Συρία είναι το νέο θύμα των τζιχαντιστών.

Ο ...
47χρονος Βρετανός Άλαν Χένινγκ, πατέρας δυο εφήβων, βρήκε φρικτό θάνατο χθες δια αποκεφαλισμού από τους τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους.

Οι τζιχαντιστές ανάρτησαν στο διαδίκτυο βίντεο με την αποτρόπαια δολοφονία του Χένινγκ, προκαλώντας για άλλη μια φορά παγκόσμιο σοκ.

Το βίντεο, που διαρκεί 1 λεπτό και 11 δευτερόλεπτα έχει τίτλο «Ακόμη ένα μήνυμα προς την Αμερική και τους συμμάχους της» και αρχικά δείχνει τον Χένινγκ να συστήνεται.

Στη συνέχεια ο Βρετανός όμηρος λέει: «Εξαιτίας της απόφασης του κοινοβουλίου μας να επιτεθεί εναντίον του Ισλαμικού Κράτους, εγώ, ως μέλος του βρετανικού κοινού, θα πληρώσω τώρα το τίμημα της απόφασης αυτής».

Ο Χένινγκ είχε πέσει θύμα απαγωγής από τους τζιχαντιστές τον περασμένο Δεκέμβριο στη Συρία όπου είχε μεταβεί εθελοντικά για να προσφέρει τη βοήθεια του σε ένα στρατόπεδο προσφύγων του αιματηρού εμφυλίου πολέμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου