Τετάρτη, Οκτωβρίου 01, 2014

EXOYN TΡΕΛΑΘΕΙ ΣΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ο ΑΣΤΕΙΟΣ ΠΑΠΑΜΙΜΙΚΟΣ ΤΑ ΒΑΖΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑ

ΟΙ ΜΟΥΡΟΥΤΗΣ ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΚΟΜΟΙΡΑ ΤΗ ΒΟΥΛΤΕΨΗ

ΠΛΑΚΩΝΟΝΤΑΙ ΕΑΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΟΙΚΑ
Ο Παπαμιμιμίκος ΄ή οπως αλλιώς λέγεται, καλει τον Τζιτζικώστα (σσ ποια συμφέροντα εξυπηρετεί αναρωτιούνται τα φοβερά μυαλά... της πολιτικής άνοιξης) να παραδώσει την κομματική του ταυτότητα, γιατί ειχε το θάρρος να πει τη  γνώμη του, ότι δηλαδή, θα πρέπει να παραιτηθεί ο Σαμαράς για να γινει κυβέρνηση εθνικής ενότητας -άποψη με την οποία και να μην συμφωνεί κανείς, δεν μπορει να πεις οτι δεν ...παίζει..Αλλα θέλει πάντως θράσος, ενας ανύπαρκτος απο το πουθενά, Παπαμιμιμίκος που έλαβε μια ανύπαρκτη θέση, επειδή ο Αντώνης  ήθελε,  να επιθυμεί να ξοπετάξει τον Τζιτζικώστα, που όσο νάναι δεν είναι και το ιδιο, την στιγμή κατα την οποια η Νέα Δημοκρατια κυβερνά παρα φυσιν με το ΠΑΣΟΚ, η κυβέρνηση εθνικής ενότητας τον μάρανε...Το καλό ειναι ότι αυξάνονται αυτοί που ζητούν παραίτηση Σαμαρά και κυβέρνηση εθνικής ενότητας. Οπως ο Γ.Βλάχος.
Απο την άλλη, εχουμε λέει, όπως γράφει το fimotro, τις επιθέσεις του Μουρούτη και Λαζαρίδη -εκείνου με το μουστάκι ,τα καφέ σακάκια και την πολιτική βλαχοβαρβατίλα- να τα βάζουν με την αστεία Βούλτεψη. Η Σοφία ειναι ενα είδος σπάνιο δημοσιογράφου προς εξαφάνιση...Προφανώς και η επιλογή της απο τον Σαμαρά έχει να κάνει με την προστασία του είδους...

Απο την αλλη ο Λούλης κάνει παρέα με τον Δραγασάκη και γίνεται της πουτάνας το κάγκελο γιατι υποθέτουν τα φοβερά μυαλά της πολιτικής ανοιξής οτι υπαρχει σχέδιο....προσέγγισης του Καραμανλικού(;) Λουλη με τον Συριζα.Σώθηκε ο Τσίπρας..

Φωνάζει ο ανύπαρκτος Βενιζέλος να παραστουν και πασοκοι στις διαπραγματευσεις μετην τροικα.Τοσο καλα τα εχει καταφερει ο Αντωνης...Ταυχρονα τα βάζουν ολα με τον Λαζαρίδη γιατι θελει να ειναι παρων στις διαπραγματευσεις με την τροικα και φυσικα η απορια τοσο απο ελληνικης πλευρας τοσο και απο την τροικα ειναι αυτήν την φορα κοινή:Τι δουλεια εχει ο ερμος ο Λαζαρίδης στις διαπραγματεύσεις;Κουκουτσι μυαλο;.




Αυτη ειναι η κατάσταση σημερα στην Νέα Δημοκρατία...Και φυσικά ο Κώστας την κωλοβαράει στην Ραφηνα ακουγοντας τις διάφορες ανοησίες των κολητων του για το ποσο μεγάλος ειναι και ηταν....Αμφιπολη...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου