Τρίτη, Νοεμβρίου 24, 2015

Μια ερωτική τριλογία με κοινό φινάλε διά χειρός Παπακαλιάτη [τρέιλερ & φωτό]


«ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΚΟΣΜΟΣ» Ηθοποιοί από διαφορετικές φυλές, με διαφορετικές νοοτροπίες... τρόπους ζωής και ποικίλα κοινωνικά προβλήματα που απορρέουν από την κρίση. Στη μέση ο έρωτας.





 Αυτή είναι η νέα ταινία του Χριστόφορου Παπακαλιάτη με τίτλο, «Ενας άλλος κόσμος» με διεθνές καστ που εντυπωσιάζει και 'βγαίνει' στις αίθουσες στις 17 Δεκεμβρίου.

Μια ερωτική τριλογία με κοινό φινάλε. Τρεις ιστορίες αγάπης ανάμεσα σε Έλληνες και ξένους υπηκόους, η οποίες ξεδιπλώνεται σε μια Ελλάδα που αλλάζει ραγδαία.



Τρεις γενιές που πολεμούν να αντέξουν μια σκληρή πραγματικότητα, μέσα από έναν δυνατό έρωτα. Διαφορετικές ιστορίες, διαφορετικές γενιές, διαφορετικές οπτικές. Παρανομαστής, η οικονομική κρίση, το εργασιακό, το μεταναστευτικό, ο φασισμός.


Επτά πρωταγωνιστές από τρεις διαφορετικές χώρες συναντήθηκαν στην Ελλάδα, προκειμένου να λάβουν μέρος σε μια αποκλειστικά ελληνική παραγωγή.



Στο καστ βρίσκουμε τον εξαιρετικό Αμερικανό ηθοποιό J.K.Simmons, ο οποίος βραβεύτηκε φέτος με το Όσκαρ Β’ ανδρικού ρόλου αλλά και Χρυσή Σφαίρα, για την ταινία «Whiplash». Τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη, την Andrea Osvart, Μαρία Καβογιάννη, Μηνά Χατζησάββα, Tawfeek Barhom, Νίκη Βακάλη.


Το πολυαναμενόμενο φιλμ, που θα κυκλοφορήσει στο εξωτερικό με τον τίτλο «Worlds apart», έχει και το δικό του site, όπου ο καθένας μπορεί να περιηγηθεί για να γνωρίζει τα όσα θα δούμε μπροστά και όσα έγιναν πίσω από τις κάμερες και να προετοιμαστεί για την ταινία, πριν βγει στις αίθουσες.
Το «Ενας άλλος κόσμος» έτοιμο να αναμετρηθεί με το «Αν» και τα πάνω απο 700.000 εισιτήρια που είχε κόψει.

Πηγή: Μια ερωτική τριλογία με κοινό φινάλε διά χειρός Παπακαλιάτη [τρέιλερ & φωτό] | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/news/237226/mia-erotiki-trilogia-me-koino-finale-dia-heiros-papakaliati-treiler-foto#ixzz3sKwr5vkj

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου