Σάββατο, Φεβρουαρίου 20, 2016

Η Ζωή Λάσκαρη τόλμησε στην καριέρα της το γυμνό


Είναι η γυναίκα που ερωτεύθηκε όλη η Ελλάδα, και υπήρξε πρωταγωνίστρια του κινηματογράφου με πάθος και ερωτισμό..

Η Ζωή Λάσκαρη είναι από τις καλύτερες Ελληνίδες ηθοποιούς που και αυτή έχει κάνει γυμνές και αισθησιακές σκηνές.

Η Λάσκαρη.... γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη στις 12 Δεκεμβρίου 1944 και το πραγματικό της όνομα είναι Ζωή Κουρούκλη. Σε ηλικία μόλις δεκαπέντε χρονών στέφθηκε Σταρ Ελλάς και σε μια ταινία της «Στον αστερισμό της Παρθένου» υποδύθηκε μια πόρνη που έλεγε και μια διαφορετική ιστορία στους πελάτες της.

Απολαύστε την Ελληνίδα Θεά που δεν φοβήθηκε τα μάτια των άλλων:



Το 1985 η Ζωή Λάσκαρη ήταν 41 χρονών, φωτογραφίζεται γυμνή για το Playboy και γίνεται η πρώτη Ελληνίδα που ποζάρει με αδαμιαία περιβολή για το γνωστό περιοδικό.



Το τεύχος κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο προκαλώντας την οργή των βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας, επειδή φωτογραφήθηκε σε αρχαιολογικό χώρο χωρίς την άδεια των αρχών. Παρόλα αυτά το περιοδικό κυκλοφόρησε κανονικά κάνοντας ρεκόρ πωλήσεων.



Η Ζωή Λάσκαρη έχει διαψεύσει κατηγορηματικά ότι έλαβε την οποιαδήποτε αμοιβή για τη συγκεκριμένη φωτογράφιση.



Δεν ήθελα λεφτά. Ήθελα ένα κότερο, να μπω στη φωτολουσία του Αιγαίου, σε μέρη που δεν φωτογραφήθηκε κανείς... Τι χρειαζόμουν; Ένα φωτογράφο κι ένα μακιγιέρ. Αυτά ζήτησα... Πόσο εξευτελισμένη θα ήμουν σήμερα αν είχα πουλήσει το γυμνό κορμί μου τότε; Όσο πιο ακριβά, τόσο πιο εξευτελισμένη».



Όσο για την κίνηση να της Άννας Συνοδινού να θέσει το ζήτημα στη Βουλή η ηθοποιός σημείωσε: «Υπερβολές, περασμένα ξεχασμένα. Πιστεύω ότι και αυτή το χάρηκε. Αφού, κι εγώ που έβλεπα τον εαυτό μου γυμνό, τρελάθηκα».



















Η "Στεφανία", το ελληνικό κοινωνικό δράμα του 1966 της Φίνος Φιλμς, σε σενάριο και σκηνοθεσία Γιάννη Δαλιανίδη. Η Στεφανία (Ζωή Λάσκαρη), ένα όμορφο κορίτσι, ζει με τη μητέρα και τον πατριό της, με τον οποίο αποκτά την πρώτη ερωτική της εμπειρία.

Από τότε η Στεφανία παίρνει τον άσχημο δρόμο και εκμεταλλεύεται την ομορφιά της για να αποκτήσει μια πλούσια ζωή, όταν την πιάνει η αστυνομία και η ίδια οδηγείται στο αναμορφωτήριο. Στην παρακάτω σκηνή η Στεφανία βρίσκεται στο ίδιο κρεβάτι με τον εραστή της και τον φίλο του!



Η γυμνή Ζωή Λάσκαρη ανεβάζει το πυρετό στην Ελλάδα του ‘70























ΚΑΤΗΦΟΡΟΣ 1961
Τολμηρό κινηματογραφικό ντεμπούτο με το στήθος έξω...



ΝΟΜΟΣ 4000 1962
Ως μαθήτρια που μένει έγκυος από τον πρώτο της.







ΙΛΙΓΓΟΣ 1963
Ο πατριός προσπαθεί να βιάσει την κόρη...







ΕΓΩΙΣΜΟΣ 1964
Εδώ «τρώει» τον γκόμενο της αδελφής της...







ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΙΑΣ ΖΩΗΣ 1965
Η ιστορία μιας κοπέλας που αφού της την «πέφτει» ένας παντρεμένος στο χωριό, κατεβαίνει στην πόλη, γίνεται υπηρέτρια, της την «πέφτει» ο γιος του αφεντικού, μετά γίνεται κομμώτρια, παντρεύεται έναν πλούσιο χήρο και στο τέλος τον κερατώνει με έναν νεαρό.





ΔΑΚΡΥΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΑ 1966
Η Ηλέκτρα «τρώει» τον γκόμενο της μάνας της, για να την εκδικηθεί... Καλύτερη σκηνή της ταινίας η αποπλάνηση στη ντουζιέρα:





ΣΤΕΦΑΝΙΑ 1967
Στο η "Στεφανία - Αυστηρώς Ακατάλληλον", η Ζωή Λάσκαρη έχει μπει στο αναμορφωτήριο γιατί αφού τα φτιάχνει (πάλι) με τον άντρα της μάνας της μετά την βγάζει στο κλαρί ο γκόμενός της. Σε αυτήν την ταινία εμφανίζεται να κάνει τριο με δύο άντρες.





Ο ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΘΕΝΟΥ 1973

Μια πόρνη λέει σε κάθε πελάτη και μια διαφορετική ιστορία για το πως κατέληξε στο πεζοδρόμιο.
Λεπτομέρεια: Το full-bush που φαίνεται μέσα από τα διάφανα εσώρουχα...















H ζωή και το έργο της Ζωής σε πρωτοσέλιδα περιοδικών!

















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου