Σάββατο, Φεβρουαρίου 13, 2016

Πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής του Συνεδρίου της ΝΔ ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης


Το κάλεσμα του νέου προέδρου στην κοινωνία

Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για το 10ο Τακτικό Συνέδριο της Νεάς Δημοκρατίας το οποίο θα λάβει χώρα στις 22 Απριλίου.

Ανοιξε η διαδικτυακή πλατφόρμα για την εγγραφή νέων μελών στην παράταξη, ενώ έγινε γνωστό το χρονοδιάγραμμα....
μέχρι την έναρξη του συνεδρίου.

Ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης είναι ο "εκλεκτός" του Κυριάκου Μητσοτάκη για να αναλάβει την οργάνωση του συνεδρίου, καθώς χρίστηκε πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής του από τον αρχηγό της ΝΔ. Λίγο αργότερα ο νέος πρόεδρος ευχαρίστησε τον Κυριάκο Μητσοτάκη για την "μεγάλη τιμή", απευθύνοντας παράλληλα κάλεσμα στην κοινωνία να ανταποκριθεί στο κάλεσμα της ΝΔ.

«Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκο Μητσοτάκη, για τη μεγάλη τιμή που μου κάνει. Η Νέα Δημοκρατία έχει συνδεθεί με την αναγέννηση της ίδιας της Δημοκρατίας στον τόπο μας. Γι’ αυτό το λόγο, σήμερα, η δημιουργική ανανέωση της χώρας μας προϋποθέτει την ανασυγκρότηση του κόμματός μας.

Για μένα - και πιστεύω για όλους μας - το επόμενο διάστημα θα είναι μια περίοδος ευθύνης και συμμετοχής. Ευθύνης να οδηγήσουμε τη μεγάλη φιλελεύθερη παράταξη σε ένα συνέδριο οργανωτικής επανεκκίνησης.

Συμμετοχής, γιατί ζητάμε τη γνώμη των μελών μας, αλλά και όσων θελήσουν να γίνουν μέλη μας. Δίνουμε τον απαραίτητο χρόνο να διεξαχθούν οι εσωκομματικές διαδικασίες και θέτουμε σε δημόσια διαβούλευση το καταστατικό μας. Ακούμε την κοινωνία. Ανοίγουμε τις πόρτες του κόμματος σε όσους θέλουν να προσφέρουν. Οικοδομούμε ξανά τη σχέση εμπιστοσύνης του πολίτη με την πολιτική», σημείωσε ο Μ. Βαρβιτσιώτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου