Πέμπτη, Φεβρουαρίου 11, 2016

Προφυλακιστέος ο μητροκτόνος του Αγρινίου

Ο 22χρονος μητροκτόνος από την Παραβόλα Αγρινίου ,που την Δεύτερα μαχαίρωσε και σκότωσε τη μητέρα του, κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος ύστερα από απόφαση του ανακριτή και του εισαγγελέα.

Να σημειωθεί πως, ο νεαρός οδηγήθηκε ενώπιον των αρμόδιων δικαστικών λειτουργών λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι... της Πέμπτης και μετά την απολογία αποφασίστηκε η προφυλάκιση του .

Τον 22χρονο συνόδευαν τα αδέλφια του και ο πατέρας του, που επίσης κατέθεσαν σχετικά με την υπόθεση. 

Συγκλονίζει η κόρη της αδικοχαμένης μάνας που τη σκότωσε ο 22χρονος γιος της: "Δεν το ήθελε μανούλα μου..."




Συγκλονισμένο το Αγρίνιο από τη δολοφονία της μάνας από τον γιο της και τις σπαρακτικές εικόνες στην κηδεία της...

Η κηδεία της γυναίκας έγινε χθες. Τραγικές φιγούρες τα τρία παιδιά της 44χρονης, ο μικρός της γιος, που ήταν παρών στο φονικό και οι δυο κόρες της, καθώς και ο σύζυγος της, που βλέπει την οικογένεια του να δοκιμάζεται σκληρά. Την ώρα της κηδείας η αδερφή της θανούσης δεν άντεξε, λιποθύμησε μέσα στην εκκλησία και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο.

Χθες τα δύο αδέλφια, ο δράστης και ο 18χρονος, που δέχτηκε την επίθεση, συναντήθηκαν στα κρατητήρια και μάλιστα στην αρχική κατάθεση που έδωσε ήταν ιδιαίτερα επιβαρυντικός για τον αδερφό του, λέγοντας χαρακτηριστικά πως πρέπει να τιμωρηθεί. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο μικρός αδερφός υποστήριξε πως ο δράστης ναι μεν δεν είχε πρόθεση να του κάνει κακό, αλλά δεν ίσχυε το ίδιο για την μητέρα τους.

Λίγο μετά την κηδεία της αδικοχαμένης 44χρονης, η μικρότερη κόρη της οικογένειας για ακόμα μια φορά στέλνει σπαρακτικα μηνύματα μέσω facebook. Αυτή την φορά ανέβασε μια φωτoγραφία της μητέρας της γράφοντας χαρακτηριστικά: "Αχ ρε μανα .... Ήταν η κακιά στιγμή... Δεν το ήθελε μανούλα μου να το κάνει..."κάποιοι του εβαλαν λογια " και ηταν μεθυσμένος όχι ότι ήθελε να πιεί αλλά τον έκαναν να πιει ...μαμά μου μας λείπεις.. Πονάει η καρδιά μας".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου