Τρίτη, Μαρτίου 01, 2016

Ο Τσίπρας σηκώνει το "γάντι" του Ψυχάρη


"Αδιανόητο ένας εκδότης να εκβιάζει και να απειλεί τον πρωθυπουργό", αναφέρει κορυφαία κυβερνητική πηγή - "Κακούργημα η ηχογράφηση των συνομιλιών" επισημαίνει

Της Ελένης Καλογεροπούλου

Το "γάντι" του Σταύρου Ψυχάρη σηκώνει σύμφωνα με ανώτατη κυβερνητική πηγή ο Αλέξης Τσίπρας μετά τα όσα ανέφερε ο ισχυρός άνδρας του ΔΟΛ. Όπως αναφέρει ....η ίδια πηγή τα ραντεβού ανάμεσα στον Σταύρο Ψυχάρη και τον Αλέξη Τσίπρα όντως πραγματοποιήθηκαν και ήταν τέσσερα στον αριθμό.
1 στον ΔΟΛ όταν ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έβλεπε όλους τους εκδότες
2 παρουσία τρίτω ν
1 μετά από αίτημα του Σταύρου Ψυχάρη μετά από αίτημα του τελευταίου κατά το οποίο ζήτησε να υπάρξουν διευκολύνσεις στα θέματα των δανείων και των αδειών.

Παράλληλα απαντώντας στα σενάρια που θέλουν τον γνωστό εκδότη να βγάζει στην επιφάνεια ηχογραφημένη συνομιλία με τον Αλέξη Τσίπρα το στέλεχος έλεγε ότι η κυβέρνηση δεν έχει να κάνει κάτι και ο λόγος περνάει στη Δικαιοσύνη.

Η ίδια κυβερνητική πηγή ανέφερε ότι πολύ πριν τις εκλογές το συγκρότημα του ΔΟΛ ακολουθούσε τακτική μαστιγίου και καρότου αφού άλλοτε εκβίαζε άλλοτε χλεύαζε την πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ και άλλοτε τηρώντας ήπια στάση αφού προσδοκώντας σε αποτελέσματα.Οι επιθέσεις γίνονταν πιο ισχυρές πριν τις εκλογές όταν η κυβέρνηση έδειξε με ξεκάθαρο τρόπο τις διαθέσεις της για τις άδειες, κάτι που έχει δρομολογηθεί όπως φάνηκε από τη συνέντευξη του Νίκου Παππά στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1 όπου ανακοίνωσε ότι μέσα στις επόμενες 15 ημέρες θα προκηρυχθούν οι τηλεοπτικές άδειες,

Οι απειλές σύμφωνα με την πηγή κορυφώθηκαν όταν έγινε γνωστό ότι το νομοσχέδιο για τις τηλεοπτικές άδειες με τα βέλη να στρέφονται εναντίον του Νίκου Παππά του Χρήστου Σπίρτζη αλλά και του Γιώργου Κατρούγκαλου.

Όσον αφορά στην δημοσιοποίηση των συνομιλιών του ισχυρού άνδρα του ΔΟΛ με τον πρωθυπουργό, η ίδια πηγή επισημαίνει με νόημα πως η ηχογράφηση συνιστά κακούργημα.

Σύμφωνα με την κορυφαία κυβερνητική πηγή ο εκδότης έχασε την ψυχραιμία του όταν προέκυψε το θέμα με το ΕΣΡ και παράλληλα υπήρξε ποινική δίωξη για κακούργημα με αφορμή τα προσωπικά του δάνεια.

Σχολιάζοντας δε τη στάση της ΝΔ το ίδιο στέλεχος σχολιάζοντας την στάση της ΝΔ ανέφερε ότι ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης έχει το δικαίωμα να συναντιέται με όποιον εκδότη θέλει αλλά σημασία έχει η στιγμή που γίνεται η συνάντηση και αν η ΝΔ υιοθετεί αυτες τις απόψεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου