Κυριακή, Μαΐου 22, 2016

Η δήλωση του Δημήτρη Σταμάτη: "Την Άνοιξη του 2017 ο Μητσοτάκης θα είναι Πρωθυπουργός"(σσ λέμε και καμιά μακακία να περνάει η ώρα)


Δια χειρός Σόιμπλε και Μοσχοβισί υποστήριξε...
ότι είναι ο σχεδιασμός του νέου υπερ-ταμείου αποκρατικοποιήσεων ο κ. Δημήτρης Σταμάτης ενώ εκτίμησε ότι η ενεργοποίηση του «κόφτη» θα προκαλέσει την πτώση της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ και την ανάδειξη της κυβέρνησης Μητσοτάκη.

Ο πρώην υπουργός Επικρατείας ....απευθυνόμενος στον κ. Ευκλείδη Τσακαλώτο είπε «Κάνατε χθες αναφορά στον κ. Σαμαρά. Ξυπνάτε και κοιμάστε με τον Σαμαρά γιατί ο πρώην πρωθυπουργός έβαλε πολύ ψηλά τον πήχη και δεν μπορείτε να περάσετε από πάνω. Χοροπηδάτε κάθε μέρα μπας και το καταφέρετε αλλά το θέαμά σας είναι κωμικό» για να προσθέσει «Τις κυβερνήσεις τις εκλέγει ο λαός ακόμα και αν κάνει λάθος όπως στην δική σας περίπτωση. Την άνοιξη του 2017 ο Μητσοτάκης θα είναι πρωθυπουργός».

«Αυτό το ταμείο είναι το σχέδιο Σόιμπλε που εμείς αρνηθήκαμε» είπε σε άλλο σημείο για να συμπληρώσει πως «ο εισηγητής του ΣΥΡΙΖΑ παραδέχθηκε ότι στο σχέδιο Σόιμπλε υπήρξαν και κάποια συμπληρώματα από την γαλλική κυβέρνηση. Σε κάθε περίπτωση δεν υπάρχει αμφιβολία για την εθνικότητα του Ταμείου».





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου