Τετάρτη, Μαΐου 25, 2016

Η ΕΚΚΕΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΙΔΟΜΕΝΗΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η "ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ"ΓΙΑ ΤΑ ΜΜΕ ΔΙΑΔΕΔΟΜΕΝΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ

Η κυβέρνηση άργησε να αντιδράσει, όσον αφορά το μεταναστευτικό κύμα. Και στην περίπτωση της Ειδομένης, άργησε να αντιδράσει, όπως θα αργήσει να αντιδράσει ...σε όλα αυτά που θα επακολουθήσουν, εάν διαμείνουν μόνιμα οι μετανάστες, στα κέντρα υποδοχής.
Όμως η εκκένωση της Ειδομένης και η μεταφορά των μεταναστών, σε κέντρα υποδοχής, είναι θετική εξέλιξη, έστω κι αν άργησε.
Όσον αφορά τώρα την σχετική απαγόρευση της αστυνομίας, δεν είναι και τόσο απλά τα πράγματα. Η όλη ιστορία, διαθέτει και ένα ....
εθνικό στίγμα, με μέσα ενημέρωσης, όχι και τόσο φιλικά του εξωτερικού, να επιδιώκουν σε κάθε βήμα, να εκθέσουν την κυβέρνηση κι αυτό είναι το λιγότερο, εκτίθεται η χώρα.
Σε τέτοια μείζονος σημασίας θέματα και σε άλλες χώρες -Γερμανία, Γαλλία, Ιταλία-τίθενται θέματα ασφάλειας και εθνικής στάσης.


Ας μην ωρύονται λοιπόν, γιατί υπήρξε μια απαγόρευση. Ειδικά τα κόμματα, με πρώτη την Νέα Δημοκρατία, που από την εποχή του Αντωνάκη του Σαμαρά, έχει βάλει...κόφτη στα θεωρούμενα μη δικά της μέσα ενημέρωσης. Κάτι που συνεχίζει φυσικά και σήμερα. Η μόνη που δεν δικαιούται δια να ομιλεί, είναι η Νέα Δημοκρατία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου