Δευτέρα, Μαΐου 23, 2016

ΠΕΡΑΣΑΝ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΗΚΕΥΣΗ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ ΦΤΩΧΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ...ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΑΝΤΙΠΡΟΤΑΣΗ

Το φωνάζουμε το τελευταίο χρονικό διάστημα, αλλά φαίνεται ότι κανενός δεν ιδρώνει το αυτί στην Νέα Δημοκρατία. Τα μέτρα που πέρασαν, υποθήκευσαν το μέλλον του ελληνικού λαού. Μέτρα θάνατος. Άλλωστε, ούτε η κυβέρνηση που τα πέρασε, δεν έχει την...αντίθετη γνώμη. Λυπάται, κλαίνε οι βουλευτές της, αλλά τα ψηφίσαν. Κι από την άλλη πλευρά, του λόφου;
Ήταν μια θαυμάσια ευκαιρία...
για τον Κυριάκο Μητσοτάκη και την Νέα Δημοκρατία, να ψελλίσει έστω και ένα αντίμετρο. Δεν υπάρχει ένας που να είχε μια διαφορετική γνώμη, από την κυβέρνηση. Δηλαδή φώναξαν, κατηγόρησαν την κυβέρνηση, την έβρισαν, εκτόξευσαν απειλές,  αλλά ΑΝΤΙΠΡΟΤΑΣΗ;
Με βάση την κατάντια, στην οποία καταδικάσθηκαν οι Έλληνες με τα μέτρα, θα μπορούσε η Νέα Δημοκρατία να πιάσει την ευκαιρία από τα μαλλιά.
"Εμείς δεν θα κάναμε αυτό, αλλά εκείνο". Ψάξτε τις ομιλίες τους. Αν θα βρείτε τίποτα να μας φτύσετε.
Ο Ελληνικός λαός, ένας βασανισμένος και ταλαιπωρημένος λαός, καταλαβαίνει. Δεν είναι ηλίθιος. Ο κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, υπέπεσε σε μεγαλειώδες λάθος. Με κατηγορίες και εκτόξευση απειλών και αφορισμών, δεν γίνεται τίποτα. ΕΣΥ ΤΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙΣ ΚΥΡΙΑΚΟ; Τίποτα.
Μια θαυμάσια όσο και τραγική, κάτω από τις περιστάσεις ευκαιρία, για συγκεκριμένες αντιπροτάσεις, που θα έδειχναν ότι η Νέα Δημοκρατία του Κυριάκου, δεν είναι... ντόπερμαν που γαβγίζει, έχει και σχέδιο και λύσεις, χάθηκε.


Μια θαυμάσια ευκαιρία,να δείξει ότι βρίσκεται στην αντίθετη πλευρά του λόφου... Ή μήπως βρίσκεται στην ίδια;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου