Κυριακή, Μαΐου 15, 2016

Η ΑΛΛΟΠΡΟΣΑΛΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΓΕΝΝΗΣΕ...ΕΣΩΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ

Μακρυά -με κιάλια- κοιτούν την ιδεολογία της Νέας Δημοκρατίας, οι πιστοί στις βασικές αρχές της. Το συνονθύλευμα του Κυριάκου Μητσοτάκη και οι...τάσεις που αναπτύσσει με ακροδεξιές αποψεις και νεοφιλελεύθερα "ιδεώδη", δημιούργησε την συσπείρωση των Καραμανλικών δυνάμεων, που δεν διαθέτουν μεν...ηγέτη, αφού ο Κώστας Καραμανλής δεν θέλει να κατηγορηθεί για υπονόμευση και πάντα ήταν θεσμικός, αλλά διαθέτουν σταθερή, αταλάντευτη, σαφή ιδεολογία και προσανατολισμό.
Η τάση αυτή, διαμορφώθηκε ....
ακριβώς εξαιτίας των ακραίων απόψεων του Κυριάκου Μητσοτάκη, της άνευ περιεχομένου και πολύ κοντά σε... καλοκαιρινή επιθεώρηση, αντιπολιτευτική τακτική που ακολουθεί και στις λάθους μεθόδους πίεσης του Σύριζα, με κορυφαία και αποδεδειγμένα αναποτελεσματική, την απαίτησή του για πρόωρες εκλογές.

Μία άλλη παράμετρος, που αλλοιώνει την φυσιογνωμία της σημερινής Νέας Δημοκρατίας, είναι η προώθηση προσώπων, που μιλούν αντ' αυτού και επιτίθενται στον Σύριζα, τα όποια πρόσωπα, είναι σαφές ότι δεν εκπροσωπούν τον κορμό της παράταξης, αλλά ομάδες φανατισμένων ταγμάτων, συνήθως ακροδεξιών, που έχουν την αίσθηση ότι θα καταλάβουν εξ εφόδου την εξουσία, κρεμώντας ως "νεοδημοκράτες τζιχαντιστές"τους Συριζαίους στην πλατεία Συντάγματος...

Η τάση των ακραίων στην Νέα Δημοκρατία, όσο ενδυναμώνεται και κάνει αισθητή την παρουσία της, με απειλές για δικαστήρια και μηνύσεις εναντίον αντιπάλων, επιχειρώντας προφανώς να συγκρατήσει το κομματικό της ακροατήριο, τόσο ενδυναμώνεται εξ αντιδιαστολής, η τάση των μετριοπαθών Καραμανλικών, που δεν πιστεύουν στα άκρα και τις...αντιπολιτευτικές ακρότητες.

Όσο δε περνά ο καιρός και η σημερινή Νέα Δημοκρατία απλώς αφορίζει την κυβερνητική πολιτική, χωρίς να προσφέρει σαφής και κατανοητές προτάσεις, τόσο το χάσμα μέσα στην Νέα Δημοκρατία θα μεγαλώνει.

Εάν δεν υπήρχε και η γνωστή αντιπαράθεση των εκδοτών με τον Σύριζα, εξαιτίας της οποίας ο Κυριάκος φαντάζει ως εναλλακτική λύση, φωτεινός φάρος των νταβατζήδων, τότε είναι σίγουρο πως η απεικόνιση της πραγματικότητας και όχι της εικονικής, θα έθετε αυτόματα την σημερινή ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας, στην κατηγορία των γραφικών...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου