Δευτέρα, Μαΐου 23, 2016

Σσσσσσ ΜΗΝ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ..ΜΟΥΓΚΑ ΣΤΗΝ ΣΤΡΟΥΓΚΑ...

Είναι κάτι περιπτώσεις ανθρώπων του τύπου, που σκέπτεται κανείς μήπως έχουν πάθει βέρτιγκο.. Δεν μπορεί να υποθέσει κανείς, το οτιδήποτε άλλο, καθώς κουνούν το δάκτυλο ως εισαγγελείς, κυνηγούν χωρίς καν να βαστούν τα προσχήματα, περί ελευθερίας του ατόμου και κυρίως των πολιτικών που είναι εκτεθειμένοι. Και το πλέον ωραίο; Κανείς δεν ασχολείται μαζί τους. Σσσσσ... Μουγκαμάρα λοιπόν για όλους ....
εκείνους, που θα έπρεπε -δεν είναι όλες οι περιπτώσεις ίδιες- να είναι υπόδικοι ή να μας βλέπουν σε επισκεπτήρια...
Φοβεροί τύποι, με βαλιτσάκια να σεργιανάνε εντός και εκτός Ελλάδας, με "δοσοληψίες"με το ελληνικό δημόσιο, με δάνεια εικονικά και χαριστικές ρυθμίσεις, που δεν δικαιολογούνται, με κεφάλαια σε εταιρίες στο εξωτερικό, που θα πρέπει το ελληνικό δημόσιο να ξοδέψει τον μισό προϋπολογισμό του για να αποδείξει ότι είναι δικά τους, με εικονικούς τίτλους και δανειοδοτήσεις οπότε το χρειασθούν από ανθρώπους του πλούτου, με πάρε-δώσε με τα διαπλεκόμενα κλπ κλπ..
Και όλοι τούτοι κουνάνε το δάκτυλο, ως εισαγγελείς, εξάγοντας πολιτικά συμπεράσματα, κτυπώντας ανηλεώς όσους θεωρούν ότι... δεν τους κανουν και γενικώς μια εικόνα για την οποία ...Σσσσσ.


Όλα όμως στην ζωή αυτή κάνουν κύκλο....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου