Σάββατο, Μαΐου 07, 2016

Απίστευτες εικόνες: Τεράστια φάλαινα σκορπά τον πανικό μέσα σε λιμάνι (VIDEO)

Δείτε τι κατέγραψε η κάμερα ενός ψαρά 


Η εμφάνιση ενός τόσο μεγάλου ζώου -και δη φάλαινας- τόσο κοντά στην στεριά συνήθως συνοδεύεται από πολλά προβλήματα για τα ίδια τα ζώα, τα οποία ....στις περισσότερες περιπτώσεις έχουν παγιδευτεί στα αβαθή.

Όμως στην συγκεκριμένη περίπτωση, σε ένα μικρό λιμανάκι στην Αλάσκα, τα πράγματα ήταν εντελώς διαφορετικά. Και όπως κατέγραψε η κάμερα ενός ψάρά, όλα έδειχναν να κυλούν ήσυχα, όταν ξαφνικά αντιλήφθηκε πολλές φουσκάλες πάνω στην επιφάνεια του νερού.

Πριν καν προλάβει να σκεφτεί τι θα μπορούσε να είναι εμφανίστηκε μέσα από την θάλασσα μία τεράστια φάλαινα η οποία με ανοιχτό το στόμα σηκώθηκε πολύ ψηλά από την επιφάνεια, προσπαθώντας προφανώς να αναπνεύσει αλλά και να πάρει όση τροφή είχαν τα νερά.

Στην συνέχεια εξαφανίστηκε και πάλι κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας, και παρά το μικρό χώρο του συγκεκριμένου ψαράδικου λιμανιού, δεν είχε πρόβλημα να επιστρέψει στην ανοιχτή θάλασσα. Το φαινόμενο πάντως είναι μοναδικό στα χρονικά, καθώς σπάνια μια φάλαινα δείχνει τέτοια συμπεριφορά κοντά σε άνθρωπο, πολύ δε περισσότερο μέσα σε ένα λιμάνι.

VIDEO

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου