Δευτέρα, Ιουνίου 13, 2016

Θρήνος και σπαραγμός στην κηδεία του 14χρονου

Σπαρακτικό αντίο στον μικρό Τάσο...

Στα μαύρα όλο το χωριό...

«Πνιγμένο» στο πένθος είναι το χωριό Γέφυρα της Θεσσαλονίκης, μετά τη δολοφονία του 14χρονου Τάσου από τα χέρια του φίλου ,,,
και συμμαθητή του.

Από το πρωί φίλοι και συμμαθητές του 14χρονου θύματος, ντυμένοι στα μαύρα, συγκεντρώθηκαν έξω από το σπίτι της οικογένειας του Τάσου, περιμένοντας να του πουν το τελευταίο αντίο.

Στο σημείο που βρέθηκε νεκρός ο 14χρονος, με δυο μαχαιριές στο λαιμό, συγχωριανοί του αφήνουν λουλούδια, ενώ ένα καντηλάκι έχει αναφτεί στη μνήμη του. Ενα σημείωμα στο χορτάρι γράφει: «14 χρόνια ΜΟΝΟ κράτησε το όνειρό σου, ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ Τασούλη».

Σύμφωνα με ορισμένες πληροφορίες, η ΕΛ.ΑΣ. έχει λάβει ιδιαίτερα μέτρα στο χωριό Γέφυρα και η παρουσία ανδρών της αστυνομίας είναι ισχυρή, από τον φόβο αντιποίνων, καθώς τόσο το θύμα όσο και ο δράστης ήταν συγχωριανοί...

Σε κλίμα σπαραγμού και με δάκρυα στα μάτια οι συγχωριανοί του 14χρονου Τάσου που δολοφονήθηκε από συμμαθητή του, τον αποχαιρέτησαν τη Δευτέρα.

Η σορός του ανηλίκου παιδιού μεταφέρθηκε από την οικία του στον ιερό ναό της Παναγίας της Ρευματοκρατούσης και του Αγίου Θωμά, όπου και τελέστηκε η εξόδιος ακολουθία.

Τη σορό του 14χρονου, εκτός από μέλη της οικογένειας του και τους στενούς συγγενείς, συνόδευαν οι καθηγητές και οι συμμαθητές του, οι οποίοι είπαν το τελευταίο αντίο στον αγαπημένο τους μαθητή και φίλο.


Δείτε τις φωτο εδώ:
















gefira-egklima-1

gefira-egklima-2

gefira-egklima-5

gefira-egklima-7

gefira-egklima-10

Πηγή:e-koufalia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου