Δευτέρα, Ιουνίου 13, 2016

Σε 6 μήνες θα βρίσκεται στο Μέγαρο Μαξίμου (σσ με το κείμενο δεν συμφωνούμε, αλλά μας...άρεσε η πρόβλεψη)

Κώστας Καραμανλής

Η συνάντηση με τον Καμμένο στον γάμο του Σαββίδη


Ηταν και οι δύο καλεσμένοι του Ιβάν Σαββίδη στον μυθικό γάμο του γιου του Γιώργου. Εδώ ο Κώστας Καραμανλής βρήκε την ευκαιρία να συναντηθεί και να συνομιλήσει με τον υπουργό Εθνικής Αμυνας Πάνο Καμμένο. Οι δύο άνδρες ανανέωσαν.... το ραντεβού τους-η νέα συνάντηση θα γίνει στη Ραφήνα με στόχο την μεθόδευση της επιστροφής Καραμανλή ως σωτήρα της Ελλάδας.

Από την Ιόλη Πιερίδη

Θα αναρωτηθείτε:

-Είναι παρόμοιες οι συνθήκες με εκείνες του 1974 και την εισβολή της Τουρκίας στην Κύπρο ώστε να επιστρέψει ένας ακόμη Καραμανλής-ή αυτός ή τα τανκς;

Εαν δείτε τις προκλήσεις των Αλβανών αλλά και της Τουρκίας που εκτός από την Αγιά Σοφιά τζαμί, άρχισε να στέλνει εκ νέου πρόσφυγες στα ελληνικά νησιά αντιλαμβάνεστε ότι ανά πάσα στιγμή μπορούμε να βρεθούμε μπροστά σε γεγονότα που θα μπορούσαν να οδηγήσουν στην κατάρρευση του εγχώριου πολιτικού σκηνικού.

Η πρόσφατη δημοσκόπηση του ΒΗΜΑτος δείχνει ότι από τη ραγδαία φθορά του ΣΥΡΙΖΑ δεν κερδίζει αντίστοιχα ο Μητσοτάκης παρότι η ΝΔ προηγείται. Ο Καραμανλής λοιπόν που διόρισε τον Παυλόπουλο Πρόεδρο Δημοκρατίας ελπίζει πως και ο ίδιος θα έχει την ευκαιρία της ολικής επαναφοράς κι αυτή τη φορά όχι άδικα. Η σημερινή κυβέρνηση δουλεύει για λογαριασμό του-κάνει ότι μπορεί να καταστρέψει ολοσχερώς την οικονομίας της χώρας και να κλείσει όσες επιχειρήσεις έχουν μείνει ακόμη όρθιες.

Αυτό που ο Καραμανλής δεν θάθελε να συμβεί είναι ένα πολεμικό επεισόδιο με τους Τούρκους γι΄αυτό και βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με τον Πάνο Καμμένο με τον οποίο διατηρούν φιλία χρόνων. Ο Καραμανλής παρότι συμπαθεί τον Τσίπρα και τον στηρίζει, κυρίως δια μέσω του Προκόπη, διαπιστώνει πως η οικονομία του κράτους πάει για φούντο και ετοιμάζεται…Πιστεύει ότι σε 6 μήνες θα επιστρέψει στο Μαξίμου μετά από μια “τυχαία” αλληλουχία δραματικών γεγονότων η οποία είναι ήδη προσχεδιασμένη… courdisto portocali


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου