Τετάρτη, Ιουνίου 08, 2016

AΡΧΙΣΑΝ ΤΩΡΑ ΝΑ ΤΡΩΓΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ...ΝΕΑ ΟΝΝΕΔ

Αφού με απαράδεκτες και αντικαταστατικές ενέργειες, κατόρθωσε να διαλύσει την ΟΝΝΕΔ, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, επιχειρεί με τεχνάσματα, να κατευθύνει τις τύχες της ..νέας νεολαίας του κόμματος.
Έτσι αφού προχώρησε σε ένα σωρό αντικαταστατικές και όχι μόνον ενέργειες τώρα με στόχο την νομιμοποίηση των μελών που θα συμμετάσχουν ως σύνεδροι, έβαλε όρο να προτείνουν τον σύνεδρο τριάντα νεολαίοι που φυσικά... είναι λίγο δύσκολο, να υποστηρίξουν άλλον απ' αυτόν που πρότειναν. Έτσι θα κατευθύνει το παιγνίδι σε εκείνους που θέλει, αφού και την οργανωτική επιτροπή, θα την...ορίζει ο Μητσοτάκης κατά το Γιάννης κερνάει και Γιάννης πίνει.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, για πρώτη φορά σκέπτονται να αντιδράσουν ...άσχημα, τόσο ο Τζίτζι που του τα έχει μαζεμένα -τώρα τα σκέφτεσαι Τζιτζικώστα, όταν τον στήριζες;-  αλλά και ο πρώην πρόεδρος της νεολαίας, Σάκης Ιωαννίδης, που έχει κόσμο κοντά του. Ας μην ξεχνάμε ότι ως χαρακτηριζόμενος "απέναντι" από τον Κούλη και τις μεθοδεύσεις του στην ΟΝΝΕΔ, βγήκε ως κορυφαίος στην Εκτελεστική Γραμματεία του κόμματος.

Ο Κυριάκος θέλει δικούς του μηχανισμούς από βαστάζους της γνωστής ποιότητας που βλέπουμε. Θα του περάσει όμως;












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου