Πέμπτη, Ιουνίου 23, 2016

Στη σέντρα ο Άδωνις από τους «καραμανλικούς»

Posted by netakias.com

Ότι ο Άδωνις Γεωργιάδης δεν είναι αρεστός στις τάξεις των «καραμανλικών» της ΝΔ δεν είναι μία πληροφορία που έρχεται για πρώτη φορά στη δημοσιότητα, όμως οι συζητήσεις περί ανασχηματισμού..... στο γαλάζιο στρατόπεδο φούντωσαν τις φήμες για νέο κύμα επίθεσης κατά του πρώην στελέχους του ΛΑΟΣ από το καραμανλικό μπλοκ.


Οι ακραίες θέσεις που κατά καιρούς έχει διατυπώσει, σε συνδυασμό με την υπερπροβολή του στα media, συνυπολογίζοντας και τους «φανταστικούς» του ακολούθους στο Twitter, έχουν προκαλέσει αρκετές αντιδράσεις στο καραμανλικό στρατόπεδο.
Καθόλου τυχαία δεν ήταν η διαφωνία του Νικήτα Κακλαμάνη στην επιλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη να ορίσει αντιπρόεδρο του κόμματος τον κ. Γεωργιάδη, ο οποίος η αλήθεια είναι πως ως πρόεδρος απέτυχε, αλλά ως… προεδρικός ακόλουθος τα καταφέρνει περίφημα.
Έτσι, οι πληροφορίες λένε πως δεν αποκλείεται το σενάριο που θέλει τον κ. Κακλαμάνη να ηγείται του κινήματος που θα έχει ως στόχο το «ξήλωμα» του Άδωνι Γεωργιάδη τόσο σε επίπεδο media όσο και μεταξύ των κορυφαίων κομματικών στελεχών.
Για την ιστορία δε και μόνο, αξίζει να σημειωθεί πως σημαντικό ρόλο στον αναβρασμό που επικρατεί στο «καραμανλικό» μπλοκ έπαιξαν και οι δηλώσεις Σαμαρά, που έδειξε να θέλει να επιβάλει την εσωκομματική ατζέντα αποθεώνοντας τον Γεωργιάδη και απευθύνοντας κάλεσμα σε στελέχη του πάλαι ποτέ εκσυγχρονιστικού ΠΑΣΟΚ να προσχωρήσουν στη Ν.Δ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου