Παρασκευή, Ιουνίου 24, 2016

Οι δύο αντιφατικές εικόνες της Δήμητρας...

Στη φωτογραφία της Δήμητρας Λιάνη από το καφενείο της Βουλής, που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο δημοσιογράφος Νίκος Χασαπόπουλος, η χήρα του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ διακρίνεται μόνη μπροστά σε ένα φραπέ να μιλάει απορροφημένη στο τηλέφωνο. 

Σύμφωνα με το...
σχόλιο του δημοσιογράφου, η Δήμητρα Λιάνη καθόταν «μόνη της χωρίς να της δώσει κανείς σημασία, ανανεωμένη και με καλοκαιρινή διάθεση, προσήλθε από τις πρώτες, κάθισε στο καφενείο της Βουλής και παράγγειλε ένα φραπόγαλο περιμένοντας να αρχίσει η τελετή» Ενώ, πάντα σύμφωνα με τον δημοσιογράφο «διαμαρτύρονταν γιατί δεν την κάλεσαν στο ΙΣΤΑΜΕ».

Παρ’ όλα αυτά στις επίσημες φωτογραφίες από την έκθεση η εικόνα είναι τελείως διαφορετική. Η Δήμητρα Λιάνη – Παπανδρέου βρίσκεται στις περισσότερες από αυτές στην πρώτη γραμμή, δίπλα στον Αλέξη Τσίπρα. Σα να τον ξεναγεί. Εστω κι αν (σ.σ.: σύμφωνα με τις μαρτυρίες) μετά τον χαιρετισμό τους δεν αντάλλαξαν κουβέντα.

Ισως αυτές να ήταν οι συμβουλές του Γιώργου Ντάβλα, του έμπειρου υπεύθυνου δημοσίων σχέσεων που όπως γράφει ο Μικροπολιτικός την συνόδευε στη Βουλή (σ.σ.: φήμες λένε ότι έχει αναλάβει και τις δημόσιες σχέσεις της).

Πάντως το photo-bombing (σ.σ.: όπως έχει επικρατήσει να λέγεται η «αυθόρμητη» παρουσία κάποιου σε ένα φωτογραφικό κάδρο) της χήρας του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ παρατήρησε κάποια στιγμή και ο ίδιος ο Πρωθυπουργός. Και μπροστά στον κίνδυνο να μην υπάρχει ούτε μια φωτογραφία που να μην φαίνεται ότι τον «συνοδεύει» η Δήμητρα Λιάνη, επιβράδυνε το βήμα του αφήνοντάς την να τον προσπεράσει...

Βαβέλ/Protagon.gr




Αναρτήθηκε από nonews-NEWS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου