Πέμπτη, Ιουνίου 23, 2016

ΝΑ ΣΥΓΚΛΗΘΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΚΑΙ Η ΚΟ ΤΗΣ ΝΔ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΘΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΝΟΜΟΥ

Θα είναι μία θαυμάσια ευκαιρία, να αποκτήσει...επίσημη γραμμή η Νέα Δημοκρατία. Ταυτόχρονα ο Μητσοτάκης θα έχει αποκτήσει την δυναμική που απαιτείται, για να συζητήσει τα πάντα με τον πρωθυπουργό. Από την άλλη πλευρά, θα έχει κλείσει τα στόματα εκείνων, που έχουν διαφορετικές αποψεις, αφού η πλειοψηφία, θα έχει κοινή γραμμή και πλεύση.
Η σημερινή κατάντια της Νέας Δημοκρατίας, σε δυο βασικά θέματα μείζονος σημασίας, όπως....
το Σύνταγμα και ο εκλογικός νόμος, δεν έχει προηγούμενο. Αυτοπαγιδευμένη, στις προτάσεις Σύριζα, που άλλαξε την ατζέντα, τρέχει και δεν φθάνει, με αντικρουόμενες απόψεις και προτάσεις.


Τα... αναθέματα σκληρής δεξιάς πολιτικής του "να φύγουν", "είναι παρένθεση "και λοιπές άλλες αηδίες, δεν χωρούν σε ένα κόμμα εξουσίας, που πρέπει να αποδείξει ότι έχει εναλλακτική λύση. Θέλει δουλειά.

Η ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας, δεν πρέπει να σύρεται σε ακραίες εξάρσεις γραφικών τύπων της που ζητουν την κεφαλή επί πίνακι του Σύριζα και των βαστάζων του. Θέλει προτάσεις και για να πεισθεί ο ταλαιπωρημένος λαός, εναλλακτικές λύσεις, συγκροτημένες. Δεν είναι κόμμα διαμαρτυρίας η μεγάλη παράταξη της Νέας Δημοκρατίας. Είναι μια ισχυρή δύναμη του ριζοσπαστικού φιλελευθερισμού, με κοινωνικό πρόσωπο και καταβολές, που πρέπει να αποδείξει ότι στους δύσκολους αυτούς καιρούς, αυτή θα τα έκανε καλύτερα.



Για τις βαθύτατες μεταρρυθμίσεις, που απαιτείται να γίνουν στο πολιτικό σκηνικό, είχε μιλήσει πρώτη η Νέα Δημοκρατία επί ημερών Κώστα Καραμανλή. Την παρέμβασή της αυτή, δεν πρέπει να την αφήσει στο περιθώριο και να κερδίσει τις εντυπώσεις ο Σύριζα.


Ο Κυριάκος, έχει προτάσεις από τις ημέρες διακυβέρνησης της χώρας από τον Κ. Καραμανλή.Θα είναι ευχής έργον, αν κάποιος του τις υπενθυμίσει και η Νέα Δημοκρατία βγει μπροστά.-





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου