Δευτέρα, Ιουνίου 06, 2016

Διασκεδάζει τις εντυπώσεις ο Τραμπ: "Θα μένω στον Λευκό Οίκο όταν εκλεγώ, αλλά δεν θα τον διακοσμήσω"

Πώς συγκρίνει το κτίριο-σύμβολο των ΗΠΑ με τους ουρανοξύστες του

Tα πέντε γράμματα του επιθέτου του δεσπόζουν στις προσόψεις των ουρανοξυστών ιδιοκτησίας του σε κάθε γωνιά των ΗΠΑ. Ωστόσο, εάν εκλεγεί πρόεδρος, ο μεγιστάνας των ακινήτων Ντόναλντ Τραμπ δεν σκοπεύει.... να διακοσμήσει εκ νέου τον Λευκό Οίκο.

«Όχι δεν θα το κάνω. Πρόκειται για έναν ιδιαίτερο χώρο και κτίριο» επισήμανε ο υποψήφιος του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος στις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου σε μια συνέντευξη που παραχώρησε στο τηλεοπτικό δίκτυο CNN κι η οποία προβλήθηκε σήμερα.Άραγε ο δισεκατομμυριούχος δεν θα βάλει τη δική του πινελιά στο κτίριο, την κατοικία όλων των Αμερικανών προέδρων από τον Τζον Άνταμς το 1800;
«Είναι υπέροχο, διατηρημένο σε καλή κατάσταση, αυτό είναι όλο» επέμεινε ο Τραμπ.

«Θα εργαστώ (εκεί). Δεν θα διακοσμήσω, θα εργαστώ. Θα κάνω αυτήν την χώρα εκ νέου εύπορη».Ο επιχειρηματίας διαβεβαίωσε επιπλέον ότι εάν κερδίσει στις προεδρικές εκλογές της 8ης Νοεμβρίου, θα εγκατασταθεί στον Λευκό Οίκο.

«Πολλοί άνθρωποι λένε ότι εγώ θα εγκατασταθώ στο ξενοδοχείο που οικοδόμησα ακριβώς δίπλα. Όμως, όχι. Ο Λευκός Οίκος αντιπροσωπεύει κάτι το πολύ σημαντικό» υπογράμμισε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου