Τρίτη, Ιουνίου 07, 2016

ΜΕ Η ΧΩΡΙΣ ΓΡΑΒΑΤΑ.. ΙΔΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΑΝΤΩΝΗ...

Ο ίδιος με εκείνον που έφτυσε μια παράταξη και έριξε την κυβέρνηση Μητσοτάκη κι έπειτα στήριξε τον υιό του. Ο ίδιος που έφτυσες τον Κώστα Καραμανλή και το έργο της κυβέρνησής του, που ούτε μια φορά δεν υπερασπίσθηκες (το ίδιο λάθος κάνει και ο Κυριάκος και η ιστορία θα επαναληφθεί, να είστε σίγουροι). Ο ίδιος έφτυσες τον εαυτό σου, όταν υπέγραψες αυτά, που δεν θα υπέγραφες με τίποτα, όταν συμμάχησες και κάλυψες το ΠΑΣΟΚ, που σου προκαλούσε αηδία όταν έφθασε την Νέα Δημοκρατία, στον πάτο..
Για να μην θυμηθούμε την εντελώς επικίνδυνη πολιτική σου, με την Αλβανία, που άνοιξες τις πόρτες της κόλασης, μειώνοντας στο μισό το ελληνικό στοιχείο, με τις δήθεν ανοιχτές αγκαλιές, στερώντας ....στην χώρα ένα διπλωματικό ισχυρό χαρτί με τους Ελληνες της γείτονος.


Τι να πρωτοθυμηθεί κανείς, που ορισμένοι τα ξέχασαν; Tο δεξί σου χέρι, να συζητά με τους χρυσαυγίτες και να κάνει συμφωνίες; Tις μεθοδεύσεις σου, εναντίον των πολιτικών σου αντιπάλων, κυρίως Καραμανλικών; Τι ρε Αντωνάκη και βγαίνεις τώρα να παραστήσεις τι; Νομίζεις ότι εκτός από τους αστείους βαστάζους σου, σε ακολουθεί κανένας; Μια χούφτα άνθρωποι, θα βρίσκονται από πίσω σου πάντα Αντώνη. Όσοι και ακόμα λιγότεροι της...Πολιτικής Άνοιξης. Γιατί μέχρι εκεί έφθανε η περπατησιά σου.-

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου