Τετάρτη, Ιουνίου 01, 2016

Λουκέτο στο Ledra Athens, 150 εργαζόμενοι στο δρόμο -Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το ξενοδοχείο

ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΣΕ ΑΛΛΑ ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΑ

Συγκέντρωση έξω από το «Athens Ledra Hotel» επί της λεωφόρου Συγγρού πραγματοποιούν οι εργαζόμενοι έπειτα από το λουκέτο που έβαλε...
το ξενοδοχείο.

Οι 150 εργαζόμενοι ξεκίνησαν επίσχεση εργασίας από το βράδυ της Τρίτης, καθώς είναι απλήρωτοι εδώ και 2,5 σχεδόν μήνες. Παρόλα αυτά, όπως ανέφεραν στον ΑΝΤ1, κατά τη διάρκεια της χθεσινής νύχτας εξυπηρετούσαν του πελάτες του ξενοδοχείου ώστε να αποχωρήσουν από αυτό.

Από την πλευρά τους, οι εργαζόμενοι ξεκαθαρίζουν ότι θα παραμείνουν για όσο χρονικό διάστημα χρειαστεί εντός του ξενοδοχείου ώστε να αποτραπεί οποιαδήποτε κίνηση θίγει τα συμφέροντα τους.

Η διοίκηση του ξενοδοχείου δεν δέχεται πλέον άλλους τουρίστες και τους οποίους προωθεί σε άλλα ξενοδοχεία. Xθες το απόγευμα η διοίκηση εξέδωσε και ανακοίνωση στην οποία αναφέρει ότι το Athens Ledra διακόπτει τη λειτουργία του.





Πηγή: Λουκέτο στο Ledra Athens, 150 εργαζόμενοι στο δρόμο -Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το ξενοδοχείο | iefimerida.grhttp://www.iefimerida.gr/news/269920/loyketo-sto-ledra-athens-150-ergazomenoi-sto-dromo-sygkentrosi-diamartyrias-exo-apo#ixzz4AJ4rYCqm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου