Κυριακή, Ιουλίου 03, 2016

Φιάσκο Μητσοτάκη! Ούτε οι βουλευτές του δεν πάνε στις ομιλίες του! Γελάνε και οι πέτρες!

Posted by netakias.com

Φιάσκο Μητσοτακη! Ούτε οι βουλευτές του δεν πάνε στις ομιλίες του! Γελάνε και οι πέτρες!

Θέλει να γίνει πρωθυπουργός και δεν μπορεί να εμπνεύσει ούτε τους βουλευτές του , που παίρνουν 10.000 για να είναι στην Βουλή…..

Ιδιαίτερα ενοχλημένος (εκτός από γελοιοποιημένος ) είναι ο πρόεδρος της ΝΔ από το γεγονός ότι κατά την διάρκεια της ομιλίας του στη Βουλή για το θέμα της Cosco , παραβρέθηκαν μόλις 25 από τους 75 βουλευτές του κόμματος.

Έτσι αποφάσισε να τους βάζει απουσίες!

Αυτό ήταν ωστόσο η κορυφή του παγόβουνου σε μία περίοδο όπου τα μέλη της ΚΟ της ΝΔ – αλλά και τα κομματικά στελέχη- δείχνουν να μην έχουν την ενεργητικότητα να ασκήσουν ισχυρή αντιπολίτευση και να ακολουθήσουν τον ρυθμό του προέδρου του κόμματος. Το θέμα μάλιστα της Cosco θα μπορούσε να αποτελέσει κορυφαίο εργαλείο αντιπολίτευσης , καθώς είναι μέσα στα ιδεολογικά όρια της ΝΔ.

Παρ όλα αυτά οι βουλευτές της ΝΔ δεν έδειξαν διάθεση να ακούσουν τον πρόεδρο της ΝΔ, κάτι που προκάλεσε την έντονη δυσαρέσκεια της Συγγρού. «Δεν γίνεται να μιλάει ο πρόεδρος και να είναι στην αίθουσα μόνο 25 βουευτές» σχολίαζε χαρακτηριστικά κορυφαίο στέλεχος του κόμματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν είναι πρόθυμος να αφήσει να επαναληφθεί η συγκεκριμένη στάση και εκτός από την δεδομένη «βαθμολογία» που θα καθιερώσει στους τομεάρχες, θα ζητήσει και αυξημένη παρουσία στα έδρανα ειδικά σε σημαντικές κοινοβουλευτικές ομιλίες όπως αυτή για την Cosco.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου