Κυριακή, Ιουλίου 03, 2016

ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΑ ΤΑΥΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ


(ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΠΥΡΗΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΩΝ ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΣΕ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕXOFITSIO)

Θα μας επιτρέψετε δυο λόγια, επάνω στο πολύ εύστοχο άρθρο του exofitsio.

Δυστυχώς το κακό δεν είναι μόνο αυτό που πολύ σωστά ...περιγράφει το άρθρο.
Δεν είναι μόνο η ασυλία των νταβατζήδων, επί κυβερνήσεως Σαμαρά.
Είναι και το γεγονός της ταύτισης του κόμματος με τους νταβατζήδες.
Αντί η Νέα Δημοκρατία να κρατήσει τη στάση που κρατούσε μέχρι και το 2009, το μέτωπο κατά της διαπλοκής, τα νέα ήθη της ηγεσίας Σαμαρά (η συμπόρευση του με το αμαρτωλό ΠΑΣΟΚ), έφεραν και την συμπόρευση της με τη διαπλοκή.
Μέχρι και βουλευτή μας κάναμε τον υιό του Ψυχάρη.
Ο κόσμος όμως δεν είναι ηλίθιος.
Βλέπει και κρίνει.
Και βλέπει, πως ακόμη και σήμερα, που το κόμμα βρίσκεται υπό άλλη ηγεσία, δεν δείχνει καμία πρόθεση να απεξαρτητθεί από τη διαπλοκή.
Το αντίθετο μάλιστα.
Κατά τη διάρκεια της συζήτησης των τηλεοπτικών αδειών, βουλευτές μας, υπήρξαν οι συνήγοροι των νταβατζήδων.
Προχθές, εκτέλεσαν ανερυθρίαστα την προσβλητική εντολή του Αλαφούζου, να τοποθετήσουν τον Μπογδάνο συντονιστή σε εκδήλωση του Ινστιτούτου Δημοκρατίας.
Από χθες, όταν και έγινε γνωστή η επιβολή προστίμου ύψους 5εκ. ευρώ για μαύρο χρήμα στον κομιστή και η δέσμευση των περιουσιακών στοιχείων του Ψυχάρη, μέσα που έχουνε ταυτιστεί με τη Νέα Δημοκρατία, κλαίνε και μιλάνε απροκάλυπτα για εκδικητική στάση της κυβέρνησης προς τα Μ.Μ.Ε.
Δηλαδή, δεν μιλάμε απλά και μόνο για συμπόρευση, αλλά και για προσπάθεια δημιουργίας κλίματος αμφισβήτησης της Δικαιοσύνης.
Ότι πιο επικίνδυνο για τη Δημοκρατία.
Και ρωτάμε, αυτή είναι η Νέα Δημοκρατία που αγαπήσαμε;
Αυτή είναι η Νέα Δημοκρατία που πιστέψαμε;
Αυτός είναι ο δρόμος που χάραξε ο Εθνάρχης;
Αλήθεια, τί σας κάνει να πιστεύετε ότι ο Νεοδημοκράτης, ο νοήμων ψηφοφόρος του κόμματος, θα κλείσει τα μάτια σε αυτή την αισχρή συγκάλυψη που προσπαθείτε να κάνετε και θα πιστέψει το μικροκομματικό παραμυθάκι που πάτε να του ταΐσετε;
Ποιός είναι αυτός που θα δεχθεί οι νταβατζήδες των Μ.Μ.Ε να πλουτίζουν βγάζοντας μαύρο χρήμα, να γεμίζουν τους τραπεζικούς τους λογαριασμούς του εξωτερικού, να φοροδιαφεύγουν και ΄σεις να απολύετε κόσμο, να μειώνετε μισθούς και συντάξεις και να φορτώνετε με φόρους ανθρώπους με αντικειμενική αδυναμία φοροδοτικής ικανότητας;
Η ζημιά που κάνατε στη Νέα Δημοκρατία, πολύ φοβόμαστε πως είναι ανεπανόρθωτη.
Και αυτό δεν αποτελεί μία υποκειμενική άποψη, αλλά αποτυπώνεται ανάγλυφα μέσα από τις δημοσκοπήσεις.
Μέσα από τις δημοσκοπήσεις των ίδιων των νταβατζήδων, που ομολογουμένως δεν πιστεύει και δικαίως κανείς, που παρουσιάζουν τη Νέα Δημοκρατία να μην κερδίζει τίποτα, από την καταστροφική διακυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ.
Μία κυβέρνηση, που μην τρέφετε αυταπάτες, στο τέλος, παρά τις εγκληματικές της ενέργειες θα καταφέρει να διασωθεί, όχι γιατί το αξίζει, αλλά γιατί θα κάνει αυτό που ξεκίνησε ο Κώστας Καραμανλής με τον Βασικό Μέτοχο και δεν τολμήσαμε να συνεχίσουμε εμείς στη συνέχεια.
Θα καταφέρει να δώσει ένα τέλος στο πραξικόπημα των νταβατζήδων, που λυμαίνονται όλα αυτά τα χρόνια τη χώρα και είναι εκ των βασικών υπευθύνων της σημερινής κατάστασης.

Ο Σαμαράς, έκανε τον Τσίπρα πρωθυπουργό.
Κανόνισε Κυριάκο, εσύ, να κάνεις τον Αλέξη, Αντρέα.

eXofitsio: ΟΜΟΙΟΣ..ΟΜΟΙΩ....
exofitsio.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου