Παρασκευή, Ιουλίου 01, 2016

ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ; Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ, ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ.

Κατ' αρχάς ή έχεις πρόγραμμα ή δεν έχεις. Εάν έχεις, το ανακοινώνεις. Εάν δεν θέλεις να το ανακοινώσεις και θέλεις να το κρίνει και ο κόσμος σου, λες ένα πολύ απλό "αυτό είναι το πρόγραμμα, τι θα αλλάζατε και γιατί".
Το να ρίχνεις όμως ερωτησούλες, στους νεοδημοκράτες, μέσω ηλεκτρονικής επεξεργασίας, λες και βρίσκονται στην ...
τρίτη συνεδρία με τον ψυχολόγο τους, μάλλον κάποιος κόπανος σε έπεισε ότι έτσι έχουν τα πράγματα.
Έχουν μωρέ Κυριάκο, εικόνα οι πολίτες, πλήρη εικόνα και στοιχεία, για απαντήσουν σε αυτά που ρωτούν οι φωστήρες σου, στο διαδίκτυο; Τους ρωτάς ποιοι φόροι, πρέπει να κοπούν...Θα σου απαντήσει ο καθένας αυτούς, που τον θίγουν. Το που θα βρει τα λεφτά όμως το κράτος και η αυριανή σου...κυβέρνηση, να αντικαταστήσει τους φόρους, το βρίσκεις Κούλη μου εσύ, με το επιτελείο σου. Κι εκεί είναι το πρόβλημα...Δεν το έχεις ακόμη, μετά τόσους μήνες ηγεσίας, βρει. Που πάει να πει, ότι σχέδιο, προγραμματισμό, ειδικά για την οικονομία, δεν είχες.
Δηλαδή, εάν απαντήσει η πλειοψηφία, ότι θέλει να καταργηθεί ο ΕΝΦΙΑ κι εσύ βλέπεις ότι αντίστοιχα χρήματα δεν θα βρεις πουθενά, θα τον καταργήσεις, επειδή έτσι ήθελε η πλειοψηφία; Aυτό δεν είναι πρόγραμμα, Κυριάκο μου. Με συνεχείς....επαναστάσεις-παρεμβάσεις προγράμματος, το μόνο που θα επιτύχεις, θα είναι να γίνεις ...Μαοικός.
Σε ψήφισαν Κυριάκο, γιατί θα είχες υποτίθεται πέντε πράγματα στο μυαλό σου. Δεν μας τα είπες, όταν η κυβέρνηση πέρασε τα μέτρα. Ούτε μετά μας τα είπες. Τώρα λες στους πολίτες και στους ψηφοφόρους της Νέας Δημοκρατιας, πείτε μας τι θέλετε...
Πρώτα φτιάχνεις πρόγραμμα κι έπειτα το δίνεις για βελτιώσεις, παρατηρήσεις στους πολίτες.

Διαβάστε τις ερωτήσεις της διαβούλευσης. Ποιος λογικός άνθρωπος πιστεύει ότι θα βγει κάτι απ' όλα αυτά; Ο Κυριάκος μόνον...Δείγμα γραφής...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου