Παρασκευή, Ιουλίου 08, 2016

Πέντε οι νεκροί αστυνομικοί στο Ντάλας...

Χάος και πανικός στο Ντάλας: Η στιγμή της επίθεσης... (βίντεο)
«Υπάρχουν βόμβες παντού» είπε ένας ύποπτος...


Χάος επικρατεί στο Ντάλας, όταν άγνωστοι ελεύθεροι σκοπευτές πυροβόλησαν αστυνομικούς κατά τη διάρκεια διαδήλωσης, μετά τις...
δολοφονίες Αφροαμερικανών σε Μινεσότα και Λουιζιάνα.

Πέντε αστυνομικοί νεκροί και 11 τραυματίες είναι μέχρις στιγμής ο τραγικός απολογισμός, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες.

Συγκεχυμένες είναι ακόμη οι πληροφορίες για τους υπόπτους. Οι μέχρι στιγμής πληροφορίες κάνουν λόγο για τέσσερις υπόπτους. Οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται σε εξέλιξη με δεύτερο ύποπτο, ο οποίος δήλωσε ότι έχει τοποθετήσει "βόμβες παντού" στην πόλη αυτή των νότιων ΗΠΑ.

Το Rt_America μεταδίδει πως ακούστηκαν εκρήξεις κοντά στο σημείο όπου είναι ταμπουρωμένος ένας από τους δράστες του μακελειού, ενώ ανεβάζει και το αριθμό των νεκρών αστυνομικών σε πέντε.

Νωρίτερα, ο ύποπτος, η φωτογραφία του οποίου δόθηκε στη δημοσίοτητα, υποστηρίζει πως δεν είναι ο ίδιος δράστης αλλά ο αδερφός του.





Οι αστυνομικοί δέχτηκαν τους πυροβολισμούς στη διάρκεια διαδήλωσης κατά του δεύτερου περιστατικού άσκησης θανατηφόρας βίας κατά Αφροαμερικανού, μέσα σε 48 ώρες. Διαδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν και σε άλλες πόλεις των ΗΠΑ.

Παράλληλα, η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας (FAA) προχωρεί στην έκδοση οδηγίας προσωρινής απαγόρευσης πτήσεων πάνω από το κέντρο του Ντάλας. Το Facebook, επίσης ενεργοποίησε την εφαρμογή προσωπικής ασφάλειας safety check...


H στιγμή της επίθεσης ελεύθερων σκοπευτών στο Ντάλας σε διαδήλωση κατά της...
αστυνομικής βίας.


newpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου