Κυριακή, Ιουλίου 10, 2016

ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ. ΑΠΛΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Ο Άδωνις Γεωργιάδης, αποτελεί ένα φαινόμενο...των καιρών.. Εκμεταλλευόμενος στο έπακρο τα αισθήματα μίσους, μερίδας των νεοδημοκρατών για τον Σύριζα, μιλάει στη γλώσσα τους. Όχι ότι πετυχαίνει τίποτα -εκτός από το να συσπειρωνει τους αντίπαλους και να διώχνει τους πεφωτισμένους δεξιούς, που έτσι κι αλλιώς δεν έχουν σχέση με την Νέα Δημοκρατία του Κούλη -αλλά διαμορφώνει μια εικόνα για την έρμη την Νέα Δημοκρατια, που δεν είναι αυτή που θα έπρεπε.
Ο Κυριάκος, μάλλον το έχει καταλαβει. Τι ανοίγματα και παπάρες να κάνεις, όταν έχεις έναν φανατισμένο στην πρίζα, που λέει συνεχώς κοτσάνες; Για το κοινό του μιλάει, που κι αυτό έχει αρχίσει σιγά σιγά να κατανοεί τι εκπροσωπεί ο Άδωνις..
Αλλά δεν κάνει το βήμα, να τον κατεβάσει.....
από αντιπρόεδρο -αν είναι δυνατόν ο Άδωνις αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας- γιατί φοβάται τις αντιδράσεις του.


Ο Άδωνις, για τους σκεπτόμενους νεοδημοκράτες, είναι θέμα ...αισθητικής. Είναι ο τύπος που τον φωνάζεις στη παρέα, γιατί πρώτον σου δίνει την ψευδή αίσθηση ότι την επόμενη ημέρα έχει πέσει ο Σύριζα και δεύτερον γιατί θέλεις να γελάσεις... Κι οι υποστηρικτές του είναι του ιδίου φυράματος. Θεωρούν ότι όπου να' ναι ο Σύριζα πέφτει. Πιστεύουν δε, κι αυτό είναι το χειρότερο ότι ο Άδωνις ...συνετέλεσε σε αυτήν την πτώση. Κάνει διπλό κακό λοιπόν ο Γεωργιάδης. Πρώτον δημιουργεί ψευδαισθήσεις και δεύτερον αλλοιώνει το πολιτικό στίγμα της Νέας Δημοκρατίας. Όταν το κατανοήσει ο Κυριάκος θα' ναι αργά..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου