Τρίτη, Ιουλίου 26, 2016

Ποια είναι η γυναίκα που έχει στοιχειώσει τον ύπνο του Λεβέντη.....

Λεβέντης στη Βουλή: Ο Βαρουφάκης παρέσυρε τον Τσίπρα...

Την πολιτική θέση ότι ο Βαρουφάκης παρέσυρε τον κ. Τσίπρα και ότι ο πρωθυπουργός δεν είχε συναινέσει σε σχεδιασμούς για επιστροφή στη δραχμή εξέφρασε ο Βασίλης Λεβέντης στη συζήτηση στη Βουλή για την...

σύσταση εξεταστικής επιτροπής για το Plan X και τα capital controls.

Την ίδια στιγμή απέκρουσε ότι είναι «δεκανίκι» του ΣΥΡΙΖΑ και επιτέθηκε με σφοδρότητα κατά της Φώφης Γεννηματά για την στάση της στο θέμα του εκλογικού νόμου.

Ο πρόεδρος της Ενωσης Κεντρώων απέδωσε στην αγάπη του στις κυβερνήσεις συνεργασίας το φημολογούμενο «φλέρτ» με τον Αλέξη Τσίπρα την ώρα που κατήγγειλε την πρόεδρο του ΠΑΣΔΟΚ ότι με τη στάση της κάνει δώρο στον Κ. Μητσοτάκη τις 50 έδρες.

« Δεν κοιμάμαι τα βράδια. Σηκώνομαι τη νύχτα και προσπαθώ να καταλάβω τη στάση της Φώφης» είπε ο πρόεδρος της Ενωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης και με τη γνωστή ελαφρότητα διατύπωσε υπαινιγμούς για «αλισβερίσι» ΝΔ και ΠΑΣΟΚ.

Απαντώντας σε όσους υποστηρίζουν πως η Ενωση Κεντρώων είναι δεκανίκι είπε « θα φανεί στις επόμενες εβδομάδες ποιος είναι δεκανίκι ποιου»

Βεβαίωσε με ένταση την Βουλή ότι ουδέποτε ο Τσίπρας του ζήτησε να γίνει δεκανίκι.

Και εξήρε τη στάση του πρωθυπουργού ότι στον εκλογικό νόμο και ότι δεν έβαλε κανένα μπόνους παρά το γεγονός όπως είπε ότι τον έπαιρναν βουλευτές της ΝΔ και τον προειδοποιούσαν ότι θα τον πουλήσει.

Διαφοροποιήθηκε πάντως σε ότι αφορά τις προτάσεις Τσίπρα για το Σύνταγμα για την εκλογή προέδρου και δημοψηφίσματα και σημείωσε ότι το πρόβλημα είναι ότι δεν τηρείται το Σύνταγμα.

Και κάλεσε τον πρωθυπουργό να δείξει με τη συμπεριφορά του ότι επιδιώκει τη συναίνεση, να καλεί συχνότερα τους αρχηγούς να μην αιφνιδιάζει με τα νομοσχέδια.

Για το plan X: Ο Βαρουφάκης παρέσυρε τον Τσίπρα

«Ο Βαρουφακης παρέσυρε τον κ. Τσίπρα ότι θα υποχωρήσει η Μέρκελ. Παρασύρθηκε ο Τσίπρας και χάσαμε χρόνο. Να μην φτάσουμε στο σημείο να πιστεύουμε ότι ο Τσίπρας είχε συναινέσει να πάμε στο Νομισματοκοπείο και στη δραχμή» υποστήριξε δικαιολογώντας την άρνηση της Ενωσης Κεντρώων να υπερψηφίσει την πρόταση για εξεταστική επιτροπή...

thetoc.gr

Αναρτήθηκε από nonews-NEWS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου