Τρίτη, Ιουλίου 19, 2016

ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΘΕ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΕΝΔΥΝΑΜΩΝΕΤΑΙ.

Είναι απίθανης βλακείας οι προσεγγίσεις των περισσότερων ελληνικών ΜΜΕ και του διαδικτύου, για τις εξελίξεις στην Τουρκία. Εάν παραβλέψουμε το γεγονός, ότι το «πραξικόπημα» μπορεί να ήταν ένα ακόμα τερατούργημα, του ίδιου του Ερντογάν, οι εξελίξεις στην Τουρκία, κάθε άλλο παρά είναι ευχάριστες, για την χώρα μας.

Θα σταθούμε ετεροχρονισμένα, στα ελληνικά...
μέσα ενημέρωσης, που μετέδωσαν μαζί με τις ειδήσεις βλακωδώς και τις απόψεις τους. Η μάχη που δινόταν στην Τουρκία –εάν τελικά δινόταν μάχη- ήταν μεταξύ δυο στρατοπέδων απόλυτα φασιστικών. Και στην μια και στην άλλη περίπτωση, όποιοι και να κέρδιζαν, θα ήταν φασίστες. Τελικά δεν κέρδισαν οι κοσμικοί Κεμαλικοί …ολίγον ευρωπαϊστές στρατιωτικοί, αλλά ο απόλυτα φασίστας ισλαμιστής Ερντογάν. Ο τελευταίος, ισχυροποιήθηκε και φυσικά με άλλη δυναμική, θα μπορεί να ζητά ό,τι θέλει από τους Ευρωπαίους εταίρους. Οι τελευταίοι, οι Ευρωπαίοι δυνάστες μας, δεν θα σταθούν καθόλου στο γεγονός, ότι ένα κράτος οπερέτα, όπως το γειτονικό που ομοιάζει με μουσουλμανικό μπουρδέλο, κάθε τρεις και λίγο λαμβάνει φασιστικές αποφάσεις, εντελώς ξένες από την ευρωπαϊκή δημοκρατία, ούτε ότι σκοτώνονται καθημερινά άνθρωποι, χωρίς κανένας να νοιάζεται.


Ο Ερντογάν και οι μουσουλμάνοι φανατικοί φασίστες, ενισχύθηκαν από τις εξελίξεις. Κι αυτήν την αλήθεια, ως συνήθως, φαίνεται να αγνοούν τα ανόητα ΜΜΕ στην χώρα μας. Ας περιμένουμε τις εξελίξεις και θα διαπιστώσουμε όλοι το δίκαιο του επιχειρήματος..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου