Τρίτη, Ιουλίου 26, 2016

Το "πηγαδάκι" Μητσοτάκη - Σαμαρά στο Προεδρικό - Που στόχευε ο πρώην πρόεδρος της ΝΔ;


Τα βλέμματα τράβηξαν οι δύο γαλάζιοι πολιτικοί

Τετ α τετ είχε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, με τον πρώην πρόεδρο, Αντώνη Σαμαρά, το βράδυ της Κυριακής στην εκδήλωση για τη αποκατάσταση της Δημοκρατίας.

Οι δύο άνδρες αποτέλεσαν μόνοι τους ένα πηγαδάκι κοντά.... στο περίφημο κιόσκι του Προεδρικού Μεγάρου με ιδιαίτερο μάλιστα ενδιαφέρον για το θέμα της συνομιλίας τους. Φυσικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει καλές σχέσεις με τον Μεσσήνιο πολιτικό, όμως ο τελευταίος συμφώνα και με πρόσφατο δημοσίευμα του Secret της εφημερίδας ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ έχει ιδιαίτερα θορυβηθεί από τις επαφές του προέδρου με τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη αλλά και τον Κώστα Καραμανλή.



Υπενθυμίζεται ότι μετά το δείπνο του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή και των συζύγων τους αλλά και τη συνάντηση που ακολούθησε με τον προκάτοχό του Βαγγέλη Μεϊμαράκη - με τον οποίο οι σχέσεις τους μετά τις εσωκομματικές κάλπες είχαν παγώσει – είναι ξεκάθαρο το… κλείσιμο του ματιού στο καραμανλικό μπλοκ. Το γεγονός αυτό φαίνεται να ενοχλεί τον κο Σαμαρά και έτσι στους κήπους του Προεδρικού Μεγάρου βρήκε την κατάλληλη ευκαιρία να… κόψει κίνηση, να βολιδοσκοπήσει την κατάσταση και τελικά να «αναθερμάνουν» τις σχέσεις τους.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου