Κυριακή, Ιουλίου 24, 2016

Εκτακτο: Μια νεκρή και δυο τραυματίες από επίθεση άνδρα με μαχαίρι κοντά στη Στουτγάρδη

ΝΕΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Νέος συναγερμός σήμανε στη Γερμανία και συγκεκριμένα κοντά στη Στουτγάρδη.

Σύμφωνα με τον Independent μια γυναίκα έπεσε νεκρή και δύο ακόμη άνθρωποι ...τραυματίστηκαν όταν δέχτηκαν επίθεση από άνδρα με μαχαίρι.

Η γερμανική αστυνομία, κατά τις ίδιες πληροφορίες, συνέλαβε έναν άνδρα για την επίθεση, η οποία σημειώθηκε στην μικρή πόλη Reutlingen στα νοτιοδυτικά της χώρας.

Τα κίνητρα του δράστη δεν είναι ακόμη σαφή, με την Bild να σημειώνει ότι το περιστατικό έλαβε χώρα κοντά σε ένα μαγαζί που πουλά κεμπάμπ.

H γερμανική αστυνομία επιβεβαίωση τη σύλληψη του δράστη σημειώνοντας ότι ενεργούσε μόνος του, αφού προς το παρόν δεν υπάρχουν στοιχεία ότι είχε συνεργούς.

Η επίθεση έρχεται μόλις δυο ημέρες μετά τη δολοφονική επίθεση του 18χρονου Γερμανοϊρανού στο Μόναχο, που είχε σαν αποτέλεσμα το θάνατο 9 ατόμων, ανάμεσά τους και ενός Ελληνα και τον τραυματισμό ακόμη 30 ατόμων.

Φωτογραφίες που ήδη κάνουν το γύρο του κόσμου μέσω των social media δείχνουν το δράστη στο έδαφος, ακινητοποιημένο από τους αστυνομικούς:















Πηγή: Εκτακτο: Μια νεκρή και δυο τραυματίες από επίθεση άνδρα με μαχαίρι κοντά στη Στουτγάρδη [εικόνες] | iefimerida.grhttp://www.iefimerida.gr/news/279931/ektakto-mia-nekri-kai-dyo-traymaties-apo-epithesi-andra-me-mahairi-konta-sti-stoytgardi#ixzz4FLRz5ueO

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου