Τετάρτη, Ιουλίου 27, 2016

ΨΕΜΜΑΤΑ ΠΑΝΤΟΥ...


(ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΥΡΗΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΩΝ ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ)

Εντελώς ανυπόστατες οι φήμες ότι αποσύρεται η δίωξη του πρώην προέδρου της ΕΛΣΤΑΤ, Ανδρέα Γεωργίου

Εντελώς ξαφνικά, από την Κυριακή, 17 Ιουλίου 2016 κυκλοφόρησαν....
ανυπόστατες φήμες ότι " αποσύρεται η δίωξη εναντίον του πρώην προέδρου της ΕΛΣΤΑΤ" .

Αναφερόταν μάλιστα ως δήθεν πηγές το διεθνές πρακτορείο Reuters και η" Εφημερίδα των Συντακτών ".

Η σαφώς σκόπιμα υποκινηθείσα φημολογία, ότι δήθεν " αποσύρθηκε " η δίωξη του τ. προέδρου της ΕΛΣΤΑΤ, κ. Ανδρέα Γεωργίου, για τη ψευδή διάγνωση του ελλείμματος του 2009, ξεκίνησε από μαι περιθωριακή ιστοσελίδα, την οποία αντέγραψαν διάφοροι, τελείως άκριτα.

Προφανώς, ο σκοπός των υποκινητών είναι η απογοήτευση των Ελλήνων ότι ακόμα και το ανατριχιαστικό αυτό εθνικό έγκλημα που διαπράχθηκε από την παρέα Παπανδρέου- Παπακωνσταντίνου- Κομισιόν- Eurostat, με όργανο εκτέλεσης τον Ανδρέα Γεωργίου, διαγράφηκε.

Ένα άλλος σκοπός της φημολογίας αυτής είναι η συκοφάντηση της ελληνικής δικαιοσύνης ως πλήρως εξαρτώμενης από τους δανειστές.

Αναφέρεται δε ότι το Reuters διαθέτει μυστική πληροφορία για τη δήθεν " απόσυρση" της δίωξης Γεωργίου από Έλληνες δικαστές,

Και μια τρίτη σκοπιμότητα είναι η ελπίδα των διακινητών αυτής της φημολογίας ότι θα επηρεάσουν την επερχόμενη δημοσιοποίηση της απόφασης του Αρείου Πάγου προς όφελος του κ. Γεωργίου και των δανειστών.

Απορίας άξιο είναι το ότι ένας άγνωστος αριστεροφέρων πολιτικός αναπαραγάγει τις διαδόσεις αυτές ως αληθινές!

Είναι η πολιτικός αυτή αφελής, ανώριμη ή έχει κάποια απόκρυφη ατζέντα στο μυαλό της:

Πάντως κάνει εντύπωση το ότι και η ιστοσελίδα Bankinews.gr αναπαρήγαγε την ψευδή αυτή ανακοίνωση χωρίς κάποια δημοσιογραφική διερεύνηση από την οποία θα μάθαινε ότι το Reuters μόνο πριν από ένα χρόνο απλώς μιλούσε για την παραπομπή του Ανδρέα Γεωργόυ για παράβαση καθήκοντος.

Σκοπίμως δε " ξεχνιέται" και εν ισχύει έκθεση- καταπέλτης της τότε αντιεισαγγελέως του Αρείου Πάγου, κυρίας Ξένιας Δημητρίου, η οποία τόνιζε αφενός την ύπαρξη επαρκέστατων ενδείξεων για την ψευδή διόγκωση του δημοσίου ελλείμματος και του χρέους της χώρας μας και αφετέρου την εκ 210 δις Ευρώ ζημιά του ελληνικού κράτους, εγκλήματα που κατά τη γνώμη της έπρεπε να εισαχθούν στο ανοιχτό δικαστικό ακροατήριο με κατηγορουμένους τον πρώην πρόεδρο της ΕΛΣΤΑΤ, Ανδρέα Γεωργίου, τον κ. Μαλφέτα και την κ. Ξενάκη.

Η τελευταία ( κ. Ξενάκη) εξακολουθεί να διαφεντεύει τα της ΕΛΣΤΑΤ ακόμα και σήμερα υπό το νέο πρόεδρο της ΕΛΣΤΑΤ, κ, Θανόπουλο.

Και επειδή κάποιοι ξεχνούν τους θυμίζουμε την πρόσφατη καταδίκη του Γεωργίου σε φυλάκιση ενός έτους με τριετή αναστολή, γιατί προσπάθησε να απαξιώσει έναν από τους βασικούς μάρτυρες της πολύκροτης υπόθεσης του 2009, και συγκεκριμένα το διευθυντή της ΕΛΣΤΑΤ, κ. Νίκο Στρόμπλο.



Εφημερίδα " Παρόν"
- See more at: http://www.newdemocracy.gr/index.php/site/article/entelws-anypostates-oi-fhmes-oti-aposyretai-h-diwksh-toy-prwhn-proedroy-ths-elstat-andrea-gewrgioy#sthash.aWrx3Smv.FyUvGWUl.dpuf
newdemocracy.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου