Κυριακή, Ιουλίου 10, 2016

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΥΣΤΙΚΗ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ-ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ


Πυρήνας Υποστηρικτών Κώστα Καραμανλή

Συνάντηση κάτω από άκρα μυστικότητα πραγματοποίησαν το προηγούμενο Σαββατοκύριακο ο πρώην Πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής με τον πρόεδρο ....
της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκο Μητσοτάκη.

Παρά το γεγονός όμως ότι είχε συμφωνηθεί να μην διαρρεύσει τίποτα η Συγγρού έδωσε στη δημοσιότητα σημεία από το τι διημείφθη μεταξύ των δυο ανδρών.
Πάντως, είναι αξιοσημείωτο ότι από την πλευρά Καραμανλή διαψεύδονται όλα όσα έχουν δοθεί στη δημοσιότητα.

Το μυστικό ραντεβού Καραμανλή-Μητσοτάκη




Συνάντηση κάτω από άκρα μυστικότητα πραγματοποίησαν το προηγούμενο Σαββατοκύριακο ο πρώην Πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής με τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκο Μητσοτάκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες η συνάντηση έγινε με πρωτοβουλία του Κυριάκου Μητσοτάκη, στο σπίτι του στην Κηφισιά, με παρόντες μόνο τις συζύγους των δυο ανδρών.

Ήταν η πρώτη επαφή Καραμανλή-Μητσοτάκη, μετά την συνάντηση που είχαν οι δυο άνδρες από την εκλογή του νέου προέδρου της ΝΔ.

Η συζήτηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα. Παρά το γεγονός όμως ότι είχε συμφωνηθεί να μην διαρρεύσει τίποτα η Συγγρού έδωσε στη δημοσιότητα σημεία από το τι διημείφθη μεταξύ των δυο ανδρών.

Σύμφωνα λοιπόν με την πλευρά Μητσοτάκη:

- Έγινε εκτενής συζήτηση για την προσεχή πολιτική επικαιρότητα και συμφώνησαν, αν και με διαφορετική αφετηρία και επιχειρηματολογία, ότι ενδεχομένως το φθινόπωρο να βρεθούμε ενώπιον σημαντικών πολιτικών εξελίξεων.

- Και οι δυο θεωρούν, ότι υπό την κοινωνική πίεση και ενώπιον πολλών αδιεξόδων στην οικονομία, ο Αλ. Τσίπρας δεν αποκλείεται να προσφύγει στις εκλογές.

-Υπήρξε διαφωνία ως προς τη στρατηγική του Αλ. Τσίπρα

-Κοινή ήταν η διαπίστωση ότι η Ν.Δ. είναι σε καλό δρόμο

-Συζητήθηκε αναλυτικά η στρατηγική της Ν.Δ. ειδικά για το αίτημα περί εκλογών με το Κ. Καραμανλή να κρατά πιο μετριοπαθή στάση

-Επιβεβαιώθηκε ότι ο δίαυλος επικοινωνίας θα μείνει ανοικτός

Πάντως, είναι αξιοσημείωτο ότι από την πλευρά Καραμανλή διαψεύδονται όλα όσα έχουν δοθεί στη δημοσιότητα.

thepressroom.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου