Πέμπτη, Ιουλίου 14, 2016

Ο Μητσοτάκης ντύθηκε Σαμαράς


«Όταν έρθουμε στην κυβέρνηση ο νόμος και η τάξη θα επιστρέψουν» αναφώνησε ο νέος ηγέτης της κεντροδεξιάς (Κυριάκος Μητσοτάκης) σε μια ακόμη εξόρμησή του, αυτή τη φορά σε περιοχές του κέντρου της Αθήνας και στην οδό Πατησίων.

Ο Κυριάκος επιχειρεί να στήσει φιλολαϊκό προφίλ, κάνει περιοδείες να ακούσει τα προβλήματα του κοσμάκη (είχε προηγηθεί εκείνη στο Περιστέρι χωρίς γραβάτα), να σταθεί στο πλευρό ...του Έλληνα αστυνομικού και γίνεται «κήρυκας» (σαν την εφημερίδα) της άλλης πολιτικής που θα ακολουθήσει η ΝΔ όταν έρθει στα πράγματα κλπ κλπ.

Βέβαια, όλα αυτά κάτι μας θυμίζουν, καθώς, το 2012 ο Αντώνης Σαμαράς, μας πληροφορούσε ότι ανησυχεί ιδιαίτερα για την κατάσταση στο κέντρο της Αθήνας.

Μας ενημέρωνε, μάλιστα, ότι πολλά βράδια κατεβαίνει στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στην οδό Μοσχονησίων και την Πλ. Αμερικής για να... μελετήσει ιδίοις όμμασι την κατάσταση. Εμείς οι κάτοικοι της περιοχής δεν αντιληφθήκαμε ποτέ την παρουσία του. Άρα ήταν διακριτικός...

Τότε ο κ. Σαμαράς τα έριχνε όλα στους «λαθρομετανάστες» όπως τους αποκαλούσε. Άλλωστε μερικούς μήνες μετά ξεκίνησε και η επιχείρηση «Ξένιος Ζευς».


ΑΠΕ-ΜΠΕ

Τώρα ο κ. Μητσοτάκης αγανακτεί για τους «γνωστούς-αγνώστους» που «αλωνίζουν» στο κέντρο, αλλά και για τις δύσκολες συνθήκες μέσα στις οποίες εργάζονται τα Σώματα Ασφαλείας.


ΑΠΕ-ΜΠΕ

Μπορεί, βέβαια, αργότερα, ανάλογα με τις ανάγκες, να ασχοληθούμε ξανά με τους «λαθρομετανάστες», ανάλογα με το τι μας βολεύει και το τι πιστεύει ο αντιπρόεδρος Άδωνις.

ΥΓ: Εκείνο, πάντως, που εντυπωσιάζει πάντα σε αντίστοιχες κινήσεις πολιτικών είναι το αιφνιδιαστικό του πράγματος. Με τη συνοδεία φωτογράφου και όλα τα «κλασικά» αιφνιδιαστικά.

Συντάκτης: 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου