Πέμπτη, Ιουλίου 28, 2016

Το μήνυμα του Κυριάκου Μητσοτάκη για τον Χουσεΐν Νταϊτσίκ


Εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένειά του


Μήνυμα ενάντια σε κάθε μορφή βίας στέλνει με ανάρτησή του στην προσωπική του σελίδα στο Facebook ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, με αφορμή την κηδεία του Χουσεϊν Νταϊτσίκ, που έχασε... τη ζωή του από το τρομοκρατικό χτύπημα στο Μόναχο,

Στην ανάρτηση του σημείωσε ότι «ο Χουσεΐν Νταϊτσίκ από τον Άρατο της Ροδόπης, υπήρξε θύμα του παραλογισμού της ακραίας και ανεξέλεγκτης βίας που σαρώνει στις μέρες μας την Ευρώπη».

Ολόκληρη η ανάρτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη:

«Έγινε σήμερα η κηδεία του 18χρονου Θρακιώτη Χουσεΐν Νταϊτσίκ, ο οποίος έχασε τη ζωή του άδικα στην αιματηρή επίθεση στο Μόναχο.

Ο Χουσεΐν Νταϊτσίκ από τον Άρατο της Ροδόπης, υπήρξε θύμα του παραλογισμού της ακραίας και ανεξέλεγκτης βίας που σαρώνει στις μέρες μας την Ευρώπη.

Ένας Έλληνας μουσουλμάνος από την πολυπολιτισμική Θράκη, που ονειρεύτηκε να ζήσει σε μία ειρηνική Ευρώπη, όπως την ονειρεύτηκαν και την δημιούργησαν οι γενιές που προηγήθηκαν.

Εκφράζω τα θερμά συλλυπητήρια μου στην οικογένεια του. Ενώνουμε σήμερα τη φωνή μας και τις δυνάμεις μας ενάντια στη βία, το φυλετικό μίσος και το θρησκευτικό φανατισμό και στέλνουμε μήνυμα ότι η Ευρώπη θα συνεχίσει να αναδεικνύει και να διασφαλίζει τις βασικές της αρχές και τις ανθρωπιστικές της αξίες πάνω στις οποίες στηρίζει την υπόσταση της».


ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΑΚΟΜΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου